Ceren Yılmaz ismini Zümrüdüanka dizisi sayesinde birçok izleyici öğrendi.

 Daha önce projeleri olan ve kısmen tanınan Ceren Yılmaz, asıl atılımını bu koleksiyona borçlu. Ünlü oyuncu Kapadokya'da çekilen ve 26 bölüm süren Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz ile oldukça başarılı bir birliktelik yaşadı.

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

2013 yılında sektöre giren Ceren Yılmaz, Filinta dizisinde Hatice rolüyle dikkatleri üzerine çekmiş, Deli Gönül dizisinde Şule rolüyle deneyim kazanmış, Zümrüdüanka ile şöhreti tatmıştır. Bölümün ardından hayranlar, oyuncunun kariyerinde yeni bir adım atmamasına oldukça şaşırdı. Böylesine önemli bir çıkış yapan ve projeler üzerinde çalışmaya devam etmesi beklenen ancak bir yılı aşkın süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu.

İlk senaryonun ve ilk filmin öneminden bahseden etkinliğe katılan Ceren Yılmaz, sinemaseverleri teşvik etmek için düzenlediği etkinlikte değişen imajı dikkatleri üzerine çekti. Güzelliğiyle hayranlarını büyüleyen oyuncu dizinin en büyük kusurundan da bahsetti.

Ceren Yılmaz’a Göre Aksaklığın Kaynağı Ne?

02-ceren-20cm_16_9_1582855068

Ceren Yılmaz'a göre projedeki en önemli aksaklıklar olay mahallinde ortaya çıktı. İyi bir senaryo, bir çalışmanın olduğu her şeydir ve onu bilen insanlar iyi bir senaryo peşindeler. Ceren Yılmaz, düşüncelerini şu şekilde dile getirdi;
"

Sektörümüzdeki en büyük sorun sahne. Yapımcılar, oyuncular, herkes senaryo sorunu yaşıyor. Gerçekten iyi oyuncuların olduğu projeler bile ayak uyduramıyor. Ceren Yılmaz, bazı rahatsızlıkları olduğunu ancak kendine güvendiğini, iyi olduğunu ve küçük bir sağlık sorununu atlattığını söyledi. Bir süredir yurt dışında olan oyuncu, "Daha yeni geldim ve şimdi buradayım. Şimdi bir işten bahsediyorum. Büyük bir şey olursa yazın çalışabilirim. Genellikle kışı isterim ve uzun drama tür şeyler" dedi. Zümrüdüanka dizisinin ardından yurt dışına çıktığını ve orada eğitim ve istirahat aldığını anlatan oyuncu, Türkiye'ye döndüğünde sağlık sorunlarıyla uğraştığını söyledi.
 Ceren Yılmaz, ameliyat olduğunu ve yeni iyileşmekte olduğunu ve bir an önce sete dönmek için can attığını anlattı. Kış projesi arayışında olan Ceren Yılmaz, bir başka tiyatro projesiyle seyirciyle buluşmayı hedefliyor.

Ceren Yılmaz Kimdir?

3088457_dc25740b9ea9362fbf4848f736e609c0_640x640

Ceren Yılmaz, 3 Haziran 1991 yılında Samsun'da doğdu. 25 yaşındaki oyuncu İkizler dizisinde hayatına yeni başlayan ve yeni kadrosundan olan Ceren Yılmaz Filinta, Osmanlı polisiye dizisinde Hatice rolünü oynamaktadır. Ayrıca bu diziden önce 2013 yılında Yağmurdan Kaçarken dizisinde rol almıştır.

Alp Navruz’ un Partneri Sonunda Belli Oldu!    

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, şu anda TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin son bölümünün iki hafta sonra ekrana gelmesini bekliyor! Büyük çıkışını Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından yapan yakışıklı oyuncu, Elimi Bırakma dizisinin setinde nefesini tuttu.
Düşük reytingler nedeniyle önümüzdeki haftalarda son ekran görüntüsüne hazırlanan "Elimi Bırakma" bölümünün final yapmasına karar verildi. Dizinin kahramanı Alp Navruz, yeni bir dizi projesi için hazırlıklara başladı! Ünlü oyuncunun yeni dizisi 'Zümrüdü Anka' isimli yeni dizisi Pastel imzalı bir diziyle ekrana gelecek!
Oyunda yakışıklı oyuncuya eşlik edecek olan oyuncu da çok merak ediliyor! Dizinin kahramanı genç oyuncu Ceren Yılmaz Cemal Şan tarafından çekilecek. Önümüzdeki hafta çekimlerine başlayacak olan dizi, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazır!

Alp Navruz Kimdir?

2 Şubat 1992'de gözlerini açtı ve İstanbul'da hayatı gördü. Alp Navruz, ilkokulda yazdığı oyunlarda oynamaya başladı. Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi ustalarla çalıştı. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Fakültesi'nden mezun oldu. Kariyerine model olarak başlayan Alp Navruz, yüzme ve okçulukla ilgilenmektedir. Alp Navruz yazmayı, şiir ve hikâye yazmayı sever.