Defne Samyeli de bir noktada iz bırakan konuşmacılardan biriydi. Dönemin çeşitli program gruplarında yer alan Defne Samyeli, Ekim 1999'da aynı kanalda ana haber flaş programının sunucusu olarak izleyici karşısına çıktı.

2002 yılında Kanal D'de spiker olarak görev yapan ve kanalın başarısı için çalışan Defne Samyeli, şimdi de kızı Deren Talu'yu aynı ekranda izlemenin heyecanını yaşıyor. Yani Deren Talu, tıpkı annesinin doğduğunda yaptığı gibi Kanal D'nin başarısı için ter dökecekti.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Defne Samleyi' nin kızı Deren Talu, kariyerine annesinin bıraktığı yerden başlayarak ve kendine harika bir deneyim yaşatarak Kanal D ekranında devam ediyor. Deren Talu annesinden izinden giderek gelecekte daha büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

8 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek dizinin 2. bölümüne Deren Talu konuk oluyor. Deren Talu'nun izleyicilerin önündeki rolü şimdiden merak konusu olurken, Kanal D'nin bu hamlesi, şirkette uzun yıllar görev yapan Defne Samyeli için de güzel bir jest anlamına geliyor. Deren Talu yakın zamanda yeni projelerde yer alacak ve bu projelerle hayranlarını mest edecek. Ünlü oyuncu sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlarda yeni projelerin geleceğini ve yakın bir zaman dilimi içinde bunu duyuracağını söyledi.

Deren Talu Yeni Partner Oldu

5bfbbab866a97c2e1f13cdf1

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Pantene markasıyla çalışmalarına devam ediyor. Markanın yeni ürününün reklamını kamera önünde yapan ünlü oyuncu çok heyecanlı ve mutlu olurken, Pantene ile çalışan bir diğer ünlü ise Defne Samyeli'nin gündeme gelmeyen kızı Deren Talu oldu. Deren Talu, markayı çok beğendiğini ve Demet Özdemir ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu, çok mutlu olduğunu söyledi.
Sabah ve akşam 10 dakika cildinin bakımını yaparken nemlendirmeye de dikkat ettiğini söyleyen Deren Talu, ayda bir saç bakımı da yaptırdığını anlattı. Spora önem verdiğini söyleyen ve her hafta devam ettiğini söyleyen Deren Talu, oyunculukta bazı sürprizlerin olabileceğini ancak şu an için bir şey söyleyemeyeceğini söyledi.

Deniz Kızı Oldu!

13279958-1200x824

Genç oyuncu Deren Talu, Türkiye'nin önde gelen yerel online video platformu BluTV ve Vodafone'un dijital televizyon hizmeti Vodafone TV'de aynı anda yayınlanan eğlence dizisi Doğu'nun 8. bölümüne konuk oluyor. Dizinin yeni bölümünün girişinde Deren Talu, denizkızı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.
Genç oyuncu Deren Talu, BluTV'nin Vodafone TV iş birliğiyle hazırlanan yeni özel yapımlarından Doğu dizisinin 8. bölümüne konuk oluyor. Tanıtımda denizkızı olarak izleyici karşısına çıkan Talu ve yarışma sırasında Doğu Demirkol'un jüri önünde ne yapacağı merak uyandırdı.

jpg-90-1280-720

Asıl hayali komedyen olmak olan dizi, Doğu'nun toplumun ve ailesinin empoze ettiği fikirler doğrultusunda kendini bilgisayar mühendisliği bölümünde bulması nedeniyle komedyen olduğunu kanıtlama mücadelesini gözler önüne seriyor. Hayatından kesitler izleyenler tarafından alkışlandı.

BLUE TV Farkı

BluTV ve Vodafone TV'de yayınlanmaya devam edecek olan dizinin yönetmen koltuğunda oturan Doğu Demirkol, Ege Kökenli, Evliya Aykan, Kubilay Tunçer, Banu Fotocan, Yağmur Gülveren ve Afra Karagöz'e katıldı. BKM Kitchen imzalı "Doğu" senaryosunda ise başarılı komedyenler Doğu Demirkol ve Murat Özsoy'un imzaları yer alıyor.