Camdaki Kız dizisinde Hande Ataizi'nin canlandırdığı Cana'nın kocası Alp kimdir? Tolga Çıklaçiftçi kimdir? Tolga Çıklaçiftçi nereli? Tolga Çıklaçiftçi kaç yaşında? Tolga Çıklaçiftçi dizileri

Camdaki Kız dizisinde Cana'nın kocası Alp karakteri kimdir merak edildi.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Nur Sürer, Devrim Yakut gibi isimlerin yer aldığı geçen sezonun en çok konuşulan dizisi olan Camdaki Kız dizisinde yeni bölümlerde Cana ve Kocası Alp depremi yaşanacak.

Gülseren Budayıcıoğlu eser uyarlamalarından biri olan Camdaki Kız dizisi hem reytinglerde hem de sosyal medyada her Perşembe adından söz ettirmeyi başarıyor. Camdaki Kız son bölümünde Hande Ataizi'nin canlandırdığı Cana karakterinin sırrını kocası Alp öğreniyor. 

Camdaki Kız dizisinde yasak aşk yaşayan Cana kocası Alp tarafından yakalnıyor. 

Camdaki Kız Alp kimdir merak edildi. Camdaki Kız dizisinde Alp karakteri bu akşam kendini gösterecek. peki ama Camdaki Kız Alp gerçek adı ne? Camdaki Kız Alpn karakterini hangi oyuncu canlandırıyor?

Camdaki Kız dizisinde Cana'nın aldatılan kocası Alp karakterini Tolga Çıklaçiftçi canlandırıyor.

Peki Tolga Çıklaçiftçi kimdir? Tolga Çıklaçiftçi nereli? Tolga Çıklaçiftçi hangi dizilerde oynadı? Tolga Çıklaçiftçi kaç yaşında?

Tolga Çıklaçiftçi kimdir?

Tolga Çıklaçiftçi 1 Ocak 1976 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Tolga Çıklaçiftçi ardından İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans yaptı.

3MOTA Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi'nde Oyunculuk Teknikleri, Kamera Önü Oyunculuk ve Mahşer-i Cümbüş Tiyatro Topluluğu'nda Doğaçlama Tiyatro eğitimi aldı.

Reklam ve kilpler de oynayan Tolga Çıkaçiftçi yer aldığı dizi ve filmler şu şekilde;

Söz,

Diriliş Ertuğrul,

Karayazı,

Aşk Laftan Anlamaz,

Hayat Bazen Tatlıdır,

Seni Bana Yazmışlar,

Gönülçelen,

Şenyuva,

Akasya Durağı,

Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı… Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı…

Arka Sokaklar

Kara Yazı

Kocan Kadar Konuş – Diriliş

Perdesiz Sahneler

Celal ile Ceren 

Kako si?