29 Eylül 2021 Çarşamba reyting oranlarında galip çıkan isim değişmedi. Fox TV'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar reyting oranları da buradayım dedirtti.

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz ikinci sezonu ile ekranlara dün akşam döndü. Yeni sezon ilk bölümü ile yine gündemde yer edinen Sadakatsiz reytinglerde kaldığı yerden devam etti.

Yeni sezonda reytinglerin dengeleri değişti. Yeni dizilerin başlaması ile reyting savaşı kızıştı. Ekranlarda bir bir final haberleri gelirken geçtiğimiz sezonun reyting rekortmeni dizilerinin kiminde ise düşüş görüldü.

Sadakatsiz'de yeni sezonda reyting oranlarını koruyacak mı yoksa düşürecek mi derken dün ikinci sezonun ilk bölümü ekranlara geldi. 

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz ikinci sezonunda orjinal senaryodan tamamen uzaklaştığı görüldü. Orjinal senaryodan uzaklaşan Sadaktasiz dizisi yeni sezonun reytinglerinin nasıl geleceği merak edilmişti.

KALDIĞI YERDEN DEVAM!

Sadakatsiz dizisi dün akşam ekranlara gelen yeni sezon bölümü ile reytinglerde zirvedeki yerini kaptırmadı. 

TOTAL ve AB'de birinci sırada yer alan dizi yeni sosyal medyada da TT oldu. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR REYTİNGLERDE KAÇINCI OLDU?

FOX TV'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar ise ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrolünde yer aldığı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar dizisi ilk bölümde Sadakatsiz karşısında ne yaptı?

Kanunsuz Topraklar dizisi TOTAL'de 4. olurken, AB'de ise 5. olabildi. İlk bölüm de Sadakatszi karşısında pek de kötü sonuç olmadı.

İŞTE 29 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

total

AB

ab

ABC

abc