Youtube'un genç isimlerinden Buket Sena Özdemir ile şarkıcı sevgilisi Ege Can Sal'ın bir ayrılıp bir barışması sık sık gündeme geliyor. Buket Sena ve sevgilisi Ege Can'ın ayrılma nedenleri merak ediliyor. Her ayrılık sonrasında barışan Buket Sena ve Ege'nin yine ayrıldığı söylendi. Peki, Buket Sena ve sevgilisi Ege Can ayrıldı mı? Buket Sena ve sevgilisi Ege neden ayrıldı, ayrılık sebepleri ne?

Hem ünlüler camiasında hem influencerlar camiasında sık sık ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Bu defa ayrılık haberi isimlerini ayrılıkla sıkça duymaya alışık olduğumuz iki genç isimden geldi. Youtube'da çektiği videolar ile tanınan ve büyük bir kitle edinen Buket Sena Özdemir ile müzisyen sevgilisi Ege Can Sal'ın ayrılık haberi geldi. Bir ayrılıp bir barışan Buket Sena ve sevgilisi Ege Can'ın yine ayrıldıkları iddiası ortaya atıldı. Yine ayrılık haberi ile isimleri anılan Buket Sena Özdemir ve Ege Can Sal'ın ayrılıp ayrılmadığı merak edildi.

2000 doğumlu Buket Sena ve şarkıcı sevgilisi Ege Can'ın ilişkileri oldukça beğenilse de genç çift ilişkilerinde bir türlü sorunları çözemedi. Bir ayrı bir birlikte olan Buket Sena ve Ege Can'ın son ayrılıklarından sonra barıştıkları ancak şimdi yine ayrıldıkları söyleniyor. Birbirlerini instagramdan takip etmeyi bırakan Ege Can ve Buket Sena'nın ayrıldığı söyleniyor. Peki, Buket Sena Özdemir ve sevgilisi Ege Can ayrıldı mı? Neden ayrıldı?

kako-JKYEgnzQIMeFTpqn

Buket Sena ve Sevgilisi Ege Can Ayrıldı Mı?

22 yaşındaki şarkıcı Ege Can Sal ile Youtuber Buket Sena Özdemir bir süredir aşk yaşıyor. 21 yaşındaki Buket Sena ile güzel bir ilişki içerisinde olan Ege Can'ın ani ayrılıkları ise takipçilerini üzüyor. Sürekli instagramdan birbirlerini takipten çıkan ve ayrılan Buket Sena ile Ege'nin yine instagramdan birbirlerini takipten çıktığı görüldü. Buket Sena ve Ege Can'ın birbirlerini takip etmeyi bırakması ise takipçileri tarafından ayrılık olarak yorumlandı. Her ayrıldıklarında birbirilerini sosyal medyadan takibi bırakan Buket Sena ve Ege Can'ın yine ayrıldıkları öğrenildi.

Birbirlerine çok yakıştırılan iki genç isim olan Buket Sena ve Ege Can'ın ayrılmaları en çok takipçilerini üzüyor. Takipçilerine bir açıklama yapmayan Buket Sena ve Ege Can'ın sonrasında kendiliğinden barışması da dikkatlerden kaçmadı. Buket Sena ve Ege Can'ın yine birbirlerini takip etmeyi bırakması ise ikilinin ayrılığını doğruladı. Yine ayrılan Buket Sena ve Ege Can'ın neden ayrıldığı ise merak edilen konulardan biri oldu. Peki, Buket Sena Özdemir ve sevgilisi Ege Can neden ayrıldı?

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

kako-B1e56T0STax0Lryh

Buket Sena Özdemir ve Sevgilisi Ege Neden Ayrıldı?

Video içerik üreticisi Buket Sena Özdemir'in uzun bir süredir Ege Can Sal ile ilişkisi olduğu biliniyor. Birlikte sıkça fotoğraf ve video paylaşayan Buket Sena ve Ege Can'ın ilişkileri, takipçileri tarafından sosyal medyada yakın mercekle inceleniyor. Buket Sena ve Ege Can'ın bir ayrılıp bir barışmasını da en iyi şekilde en yakından takipçileri takip ediyor. Yine ayrılan Buket Sena Özdemir ve Ege Can'ın ayrılık nedenleri merak ediliyor. Genç isimlerin ayrılık sebebinin ise Buket Sena ve Ege'nin birbirlerini kıskanması olarak yorumlandı.

Buket Sena Özdemir Instagram Hesabı: @buketsenaa https://www.instagram.com/buketsenaa/?hl=tr