İclal Aydın’ın heyecanla beklenen dizisi Üç Kız Kardeş, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacağı günü bekliyor. İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş dizisi aynı isimle satış rekorları kıran kitabından esinlenerek televizyon dünyasına giriş yapıyor.

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeşler kitabı, senaristlerin de ilgisini çekti. Süreç Film’in hazırlıklarına başladığı Üç Kız Kardeş dizisi Kasım ayında sete çıkması planlıyor. Dizinin oyuncu kadrosu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Ayrıca diziye bomba bir transfer de yapıldı.

kako-3noUZcfpvHIienpU

Üç Kız Kardeş Dizisine Bomba Transfer Kim?

Gazeteci, oyuncu ve sunucu olmasının yanında yazarlığının da çok ilgi çektiği İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş kitabı okuyucu tarafından olukça beğenildi ve ilgi ile karşılandı. Kasım ayında sete çıkması planlanan Üç Kız Kardeş dizisi, üç kız kardeşin hikâyesini işlemekte. Kanal D’ de ekranlara gelecek olan Üç Kız Kardeş Dizisi, Ayvalık’ta yaşayan samimi, sıcak ve büyük bir aile hikâyesini konu almıştır.

50 yaşındaki İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş kitabından uyarlanan aydı isimli dizi, isimleri Derya, Dönüş ve Türkan isimli bu üç kız kardeşin hikayesini ele alıyor. Üç Kız Kardeş dizisi, Ayvalık’ın muhteşem doğasında başlayan hikaye gelecek planı kuran üç kız kardeşin rüya gibi bir çocukluktan çıkıp da gerçek dünyaya adım atmaları sonucu değişecek.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Oyuncu, gazeteci, sunucu ve aynı zamanda yazar kimliği ile de sevilen İclal Aydın’ın aynı isimli romanından Üç Kız Kardeş adlı dizinin hazırlıkları son hızla devam ediyor. Son dönemlerde dizi konusunda önemli bir çıkış yapan Kanal D için, Üç Kız Kardeş dizisi de milyonların izlemesi beklenen büyülü bir hikayeye sahip. Üç Kız Kardeş dizisinin tüm hazırlıkları titizlikle sürdürülüyor.

kako-Ks0QRhCJiYyN507C

Seksenler Dizisinin Hangi Yıldızı Katıldı?

İclal Aydın’ın kaleme aldığı İç Kız Kardeş adlı kitap, oldukça iddialı bir şekilde televizyon dünyasına giröeyi bekliyor. Kanal D’nin heyecanla beklenen dizisi Üç Kız Kardeş’ in yönetmen koltuğunda ise Eda Tekgöz Oturacak. Üç Kız Kardeş dizisinin senaryosunu, Erkan Birgören ve Betül Yağsan kalem aldı. Merakla beklenen dizide karakterler de yavaş yavaş belli oluyor.

Eda Tekgöz yönetmenliğindeki Üç Kız Kardeş dizisinin hazırlıkları heyecanla sürüyor. İki aile dizisinden sonra epeydir ekranlardan uzan duran İclal Aydın da kendi kitabındaki Nesrin karakterine hayat verecek. Üç Kız Kardeş dizisi şimdiden herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Dizinin oyuncu seçimleri hala devam etmekle beraber harika bir transferin de gerçekleştiği gündeme bomba gibi düştü.

Ayvalık’ta çekimlerin yapılması planlanana Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna bomba gibi bir transfer yapıldı. Dizide uzun zamandır ekranlarda olmayan İclal Aydın’ın Nesrin karakterine hayat vereceği biliniyor. Üç Kız Kardeş’ in babası Sadık Beyin kim olacağı da en çok merak edilenler arsında yer alıyordu. Bu sorunun da cevabı geldi.

Dizinin kadrosuna Seksenler dizisinde izlediğimiz usta oyuncu dahil oldu. Bizim dizisinden sonra Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor isimli dizide Adil karakteri ile izleyicinin kalbine taht kuran ve Seksenlet dizisinde de Metin Öğretmen karakterine hayat veren Reha Özcan diziye katılan yeni isim oldu.  Üç Kız Kardeş dizisinde usta oyuncu Reha Özcan’ı göreceğiz.

Yeni yılda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Üç Kız Kardeş dizisinde, Üç Kız Kardeş’in babası Sadık Beyi canlandıracak usta oyuncu Reha Özcan olarak belirlendi.