Bir Amerikan şarkı yarışması The Masked Singer Türkiye uyarlaması olan Maske Kimsin Sen? adlı yapımda olanlar dikkat çekici. Ekranlara gelmesine sayılı günler kalan yarışmanın seti karışmış durumda.

Aslı Güney Kore’de başlayan bir seri olan Amerikan yapımı bir Show olan The Masked Singer Türkiye uyarlamasında değişiklikler gündem oldu.

İlk olarak FOX TV kanalı için gündeme gelen The Masked Singer uyarlaması yarışma daha sonra Kanal D ekranlarında olacağı haberi ile gündeme geldi. Fakat yarışma için duyurusu yapılan isimler ilginç bir şekilde değişmiş durumda.

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor… FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor…

Kanal D’de Madyapım tarafından ekranlara gelecek The Masked Singer uyarlaması olan ve ünlü isimlerin baştan ayağa farklı kostüm ve maskelerle yer alarak kimliklerini gizleyip şarkı söylediği yarışma şimdiden fazlası ile merak konusu olmuş durumda.

61a06e4a4e3fe11fe05b0e4f

Teması ve dünyadaki başarısı ile merakla beklenen yarışmanın yönetmen koltuğunda ise Arkadaşım Hoş Geldin ve Tolgshow’daki başarısı ile tanıdığımız, Ay Lav Yu’nun yapımcısı olarak da bilinen başarılı yönetmen Ebru Yalçın yapıyor olacak.

Maskenin altında kimin olduğunun bulunmaya çalışacağı yarışmada sunucu ise Masumlar Apartmanı’nın Naci’si Tansel Öngel olacak.

Jüri üyeleri olarak Eda Ece’den sonra Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol isimleri paylaşılmıştı. Fakat son günlerde Maske Kimsin Sen? adlı yarışma ile ilgili haberlerin hiçbirisinde jüri üyeleri ile ilgili olarak herhangi bir isim verilmemesi dikkat çekti.

Buna rağmen bazı kaynaklarda yapım KANAL D’ye geçtiği için jüri üyelerinde Eda Ece çıkartıldı haberleri gelmeye başladı. Hatta bu kaynaklara göre Eda Ece yerine Melis Sezen çoktan konumlandırılmış durumda.

sdhbx

Ekranlarda başlamasına çok az kalan program ikinci tanıtım fragmanını da yayınlamış durumda. İlerleyen günlerde jüri üyeleri ile ilgili yaşanılan gelişmeleri takip ediyor olacağız. Eda Ece ile mi? Yoksa Melis Sezen ile mi? Merak Konusu.