Son olarak Masumiyet dizisinde yer alan Serkay Tütüncü nihayet ekranlara geri dönüyor. Bir diğer özlenen isim Melisa Aslı Pamuk ile başrolde yer alacan olan Tütüncü Hayaller ve Hayatlar dizisi ile geliyor!

Fox Tv'de ekrana gelen Masumiyet dizisinde canlandırdığı İlker karakteri ile son olarak gördüğümüz Serkay Tütüncü nihayet ekranlara dönüyor. Afili Aşk dizisinde canlandırdığı Volkan karakteri ile sevilen Serkay Tütüncü yeni proje heyecanı yaşıyor.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Hayranlarının merakla yeni projesini beklediği Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat ve Serkay Tütüncü yeni dizi Hayaller ve Hayatlar ile geliyor.

beIN CONNECT'te ekrana gelecek olan NGM Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Hayaller ve Hayatlar dizisi için çalışmalar hızlandı. 

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in ortuduğu Hayaller ve Hayatlar dizisinin senaryosunu Yelda Eroğlu kamele alıyor.

Oyuncu kadrosu ile büyük merak uyandıran dizide Melisa Aslı Pamuk, Aybüke Pusat ve Serkay Tütüncü'nün yanı sıra Özge Gürel, Özge Özacar, Yeşim Ceren Bozoğlu yer alıyor. Ancak dizide oyuncu değişikliği yaşandığı haberi geldi!

Daha önce Leyla Lydia Tuğutlu’nun hayat vereceği açıklanan Setenay rolü Melisa Aslı Pamuk'un oldu.

25 Aralık’ta sete çıkacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisinde Dicle, Mehveş, Setenay ve Güneş adlı 4 arkadaşlık hikayesi anlatılacak.