Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde Akarsu'nun sevgilisi Zeynep karakterine hayat verecek olan Aslı Bekiroğlu yerine gelen isim belli oldu!

Trajik bir trafik kazasında genç yaşında Bodrum yolunda hayatını kaybeden herkes tarafından çok sevilen Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde Aslı Bekiroğlu yerine gelecek isim belli oldu! 

Akademi Türkiye yarışması ile hayatımıza giren yarışmadan sonra tam kariyerinin zirvesine çıkmış Yalancı Yarim adlı dizide başrol oynarken ve albümünü çıkarmışken genç yaşında trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayatının film olması için çalışmalar başladı. 

s-3f93fd79a83c1a53d8cd63957b89974fcb88bd6c

Filmde cast çalışmaları yapılmış Akarsu'yu İsmail Ege Şaşmaz'ın canlandıracğaı söylenmişti. Bu karar beğenilmemişti ki asıl tepki Aslı Bekiroğlu'na geldi.

Katıldığı bir gecede gazetecilerin film hakkındaki sorularını yanıtlayan filmde Barış Akarsu'nun sevgilisini canlandıracak olan Aslı Bekiroğlu röportaj sırasında takındığı talihsiz ve düşüncesiz tavırlarla tepki gördü. Bunun üzerine filmden ayrılan ve özür açıklaması yayınlanan Bekiroğlu yerine gelen kadın oyuncu belli oldu! 

Aslı Bekiroğlu yerine gelen isim belli oldu!

almila_3017

Ezgi Şeyler Sevmek Yüzünden filmine katıldı Ezgi Şeyler Sevmek Yüzünden filmine katıldı

Barış Akarsu'nun aynı kazada hayatını kaybeden sevgilisi Zeynep'e hayat verecek isim Almila Ada oldu! Almila Ada şimdilerde Üç Kız Kardeş dizisinde Dönüş adlı karakteri canlandırıyor.