Başarılı oyuncu Burak Sevinç söz dizisi ile büyük bir popülerlik kazandıktan sonra o dönemde kariyerinde çok hızlı bir şekilde yükseliş sergilemiş oldu.

Son senelerde yer almış olduğu projelerde başrollerde ismini yazdırmış olan Burak Sevinç birbirinden farklı olan karakterlere hayat verdi. Ünlü oyuncu en son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan aşkın yolculuğu Hacı Bayram Veli isimli 26 bölümden oluşmuş olan tarihi dizide başrol oyuncusu olarak dizi kadrosunda yer aldı. Oyuncu Mevlana Gibi tarihi bir kişilikten sonra şimdilerde ise doğruluk yolunda şaşmayan avukat Doğan olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

ATV Ekranlarında Perşembe Akşamı İçimizdeki Ateş Dizisi Başlıyor

burak-sevinc-kimdir-oynadigi-diziler-filmleri-biyografi-boyu-kilosu-min-800x445

Perşembe akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapması ile yerini İçimizdeki Ateş dizisine bırakıyor. Perşembe akşamı ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizi hem hukuk konusuna eğilmesi ve adalete duyulmuş olan ihtiyacı ortaya koyması açısından oldukça anlamlı olacak hem de genç oyuncuların enerjisi dizi hayranlarına yansıtılacak. 

Burak Sevinç ise İçimizdeki Ateş dizisinde hayat vereceği başarılı bir avukat olarak yaşamın içinden bir hikâye yansıtacaklarını ifade etti. Başarılı oyuncu Burak Sevinç ifadesinde bu işin bir romantik komedi olmadığını aksine bu hayatın tam kendisini anlatıyor dedi. Dizi içinde aşk olacak, hüzün de olacak, sevinç ve sevda da yer alacak. Yaşamın kendi bünyesinde ne barındırıyor ise hepsi bu dizi içinde bulunacak diye ifade etti.

İçimizdeki Ateş Dizisinin İzleyiciye Vereceği Mesaj

burak-sevin-pQu6_cover

ATV ekranlarında yeni başlayacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin dizi hayranlarını vereceği en önemli mesaj mücadele olacağı ifade edildi. Burak Sevinç genel olarak hepimizin yaşamında başına gelen olaylar vardır. Bazı zamanlarda birtakım problemler ile karşılaşılabilir. Bizler bunlara ne şekilde tepki vereceğiz o mücadeleyi ne şekilde gerçekleştireceğiz bahsi geçen durum aslında bu şekilde diye ifade etti. Ünlü oyuncu Burak Sevinç bu ifadeleri ile beraber hayatın içinden hikâyelerin bulunacağı adalet kavramını daha ön plana çıkacağı ve yaşanmış sorunlara karşı karakterlerin ne şekilde tepkiler verdiğinin önemli olacağı bir dizi olacağını belirtmiş oldu.

İçimizdeki Ateş Dizisinin Oyuncu Kadrosu
ATV ekranlarında yayına başlayacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isimler Atakan Hoşgören, İpek Filiz Yazıcı, Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu yer alacak. Bunlarla beraber içimizdeki Ateş oyuncu kadrosunda Gizem Arıkan da yer alıyor. Fabrika yapımın yapımcılığını almış olduğu İçimizdeki Ateş dizisinin yayınlanacak olan kanalı ATV ekranları olacak. 
İçimizdeki Ateş dizisinin yönetmen koltuğunda ise Murat Ongul yer alırken senaristi Nimet Erdem ile Veli Kaya olacağı belirlenmiş durumda. İçimizdeki Ateş dizisinde Ceren Benderlioğlu, Tülin Tan, karakterine Hayat verecek. İpek Filiz Yazıcı ise hale Vural karakterine Atakan Hoşgören Ege Şahin karakterini canlandıracak. Burak Sevinç, Doğan Yener karakterini canlandıracak Doğan Yener, idealist kararlı doğruluktan şaşmayan bir avukat olarak hikâyede yer alacak. 

Gizem Arıkan, Bahar Sayın karakterine Demirhan Demircioğlu ise Mert Karaman karakterini canlandıracak. Birçok ünlü ismin bir arada olduğu İçimizdeki Ateş dizisi dizi hayranları tarafından büyük bir merak ile bekleniyor. Dizi hikâyesinin farklı olması diziyi daha da merak edilir durumuna getiriyor. Söz dizisinde başarılı bir performans ile kendinden bahsettiren Burak Sevinç, Avcı karakterine hayat vermişti. Söz dizisinin kadrosuna şehit olarak veda eden Burak Sevinç dizi hayranları tarafından çok sevilen bir karakteri ekranlara yansıtmıştı.