Bir platform dizisi olan Aşkın Kıyameti adlı dizi genç oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde Netflix için çekilmeye devam eden genç oyuncu kadrosuyla Aşkın Kıyameti dizisi oyuncularıyla dikkat çekiyor.
Kanal D’ de gösterime giren ve sevilen dizilerden biri olan Yargı dizisinin oyuncularından Pınar Deniz oradaki etkileyici performansını burada da gösterdi. Sevilen genç oyuncu Pınar Deniz’ in hayranları Aşkın Kıyameti dizisini dört gözle gösterime girmesini bekliyorlardı. Ve 20 Haziran 2022 tarihinde izleyicisiyle buluştu.

Aşkın Kıyameti Dizisi Nerede Çekildi 

askin_kiyameti_filmi_konusu_ne_oyunculari_kimler_askin_kiyameti_ne_zaman_yayinlanacak_h50503_72452

Akdeniz’ in en sevilen, en güzel yerlerinden biri olan Antalya Olympos’ da çekiliyor.  Gözlere ve gönle hitap eden o muhteşem manzarasında plajlarında ve o masmavi benzersiz denizinin görüntülerinin süslediği yerde çekimler devam ediyor.  Adeta gönlümüze ve gözümüze hitap eden bu bölge özellikle tercih edilmiş.

Oyuncuları Hakkında    

Vatanım Sensin’ in genç oyuncusu Leon karakterine hayat veren Boran Kuzum, Cingöz Recai’de de oldukça başarılı rolüyle ön plana çıkmıştı. Şimdi de Aşkın Kıyameti dizisinde Fırat rolüne can verecek.  En son Evlilik Hakkında Her şey dizisinde üstün performansıyla Yıldırım karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı bu dizide de Yusuf karakterini oynayacak.  Tabi ki güzel oyuncu Pınar Deniz bu dizide Lidya /Banu rolüne hayat vererek başrollerini paylaşıyorlar. 
Diğer oyuncular ise Musa Uzunlar Behçet rolüyle, Seda Türkmen Melda rolünde, Zeynep Tokuş Yoga öğretmeni olarak karşımıza çıkacak.

Ayrıca Kubilay Karslıoğlu Sami rolüyle, Gürhan Altundaşar Serhat rolüyle Orçun İynemli İrfan rolüyle ve Burcu Almeman iklim rolüyle karşımıza çıkıyor. Oldukça dev ve güzel kadrosu ile Netfilix de seyircilerin karşısına çıkıyor. Ama film hakkında şimdiden seyirci tarafından oldukça yorumlar ve sert eleştiriler gelmeye başladı.

askin-kiyameti-3-scaled

Yapılan yorumların birçoğu hemen hemen aynı konuya değiniyor. Kadro genç ve güzel. Fakat filmin konusunda anlaşılmayan bazı ters giden olaylar var. Lidya’nın evden neden ayrıldığı, komada kalan biri nasıl hemen yürüyebiliyor. Kimin ölüp kimin yaşadığı gibi birçok sonunu getiremeyen sorular dizi severlerin aklını karıştırıyor.

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Diziye gelen en sert eleştirilerden birini de Gazete Yazarı Tuğçe Madayanti tarafından gelen eleştiri oldu. Dizide ne bir hikâye nede bir senaryo var her şey farklı yerlerde parça parça diye sert eleştiride bulunmaktan kaçınmadı. Kimi izleyicilerde farklı bir hikâye yok ortada dediler. Yani diziyi beğenen olduğu kadar beğenmeyip sert eleştiride bulunan seyircilerde oldu.

Dizinin Konusu Nedir?

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ ın eline aldığı, yönetmen koltuğuna ise Hilal Saralı’ nın oturduğu Aşkın Kıyameti dizisinin içeriği şöyle; Pınar Deniz şarkıcı ve hippie görünümlü bir genç kızdır. Ve Pınar Deniz bir yoga kampına katılır. Onun karşısına çıkan Boran Kuzum ise arkadaşlarının zoruyla yoga kampına katılır ve şarkıcı kıza aşık olur. Bu kamp fırtınalı bir aşkın başladığı yer olur.

İzleyiciden sosyal medya üzerinden gelen sert eleştirilen birazda olsa dizi hakkındaki düşünceleri etkiliyor. Hatta bir izleyici izlediğim en boş en konusu olmayan ve akmayan bir dizi diyerek sert eleştiriden kaçınmıyor. Oyuncuların filmdeki karmaşa durumları ise ayrı bir eleştiri konusu olmaktan kaçmadı. Bir diğer seyirci eleştirisi ise; Kim öldü kim kaldı lütfen bana açıklayın gibi ucu açık eleştiriler de seyirciler tarafından sosyal medyada soruluyor. Filmi sonuna kadar izleyip halen bir şey anlayamayan izleyiciler ise bu durumdan farklı değil.

Yani Aşkın Kıyameti adlı dizi açık uçlu senaryosuyla izleyicilerinin ve sevenlerinin aklında oldukça fazla soru işareti bıraktı.