Hukuk dizileri aldı başını gidiyor. Yurt dışında her zaman rağbet gören adalet, hukuk ve yargı konuları artık ülkemizde de çok dikkat çekiyor.

Bu konuda çekilen her dizi ilgi görüyor ve büyük reyting alıyor. En son yayınlanan Yargı dizisi bu konuda en büyük başarı sağlayan çalışmalardan birisi oldu. Yardı sezon finali yaptıktan sonra da arka arkaya yeni hukuk dizilerinin haberleri gelmeye başladı. ATV'nin yeni hukuk dizisi de bir yaz dizisi olarak ilk bölümüyle ekrana geliyor. İçimizdeki Ateş heyecanla bekleniyor. 

Genç Avukatlar Arasındaki Rekabet

İçimizdeki Ateş, hukuk fakültesinden mezun olan dört genç ve ateşli hukuk öğrencisinin mücadelesini ekrana getirecek. Bir hukuk brosunda avukat olmak için verilen bu mücadelede büronun deneyimli avukatları rolünde Ceren Benderlioğlu ve Burak Sevinç'i izleyeceğiz. İki idealist, güvenilir ve kararlı avukat rolünde izleyeceğimiz oyuncular Doğan Yener ve Tülin Tan olarak ekranlara gelecek.  

Zorlu Staj Dönemi

820x547-1653293548681

İki zorlu avukatın yanında çalışıp ruhsat almak için mücadele edecek gençler olarak da İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu'nu izleyeceğiz. Dördü de zıpkın gibi iddialı birer avukat rolünde oynayacak. İpek Filiz Yazıcı'yı hale Vural ve Atakan Hoşgören'i de Ege Şahin olarak izleyeceğiz. Rekabet yarışında doğacak olan aralarında aşkı izlemek de izleyiciler için keyifli olacak. Dördünün de avukatlık ruhsatı almak için vereceği mücadele dizinin izlenme oranlarını arttıracak bir konu olabilir.

Yener ve Tan Hukuk Ofisi

Dört genç avukat adayının başvurduğu hukuk bürosu sahiplerinin soy isimleri kullanılarak adlandırılan Yener ve Tan Hukuk Bürosu. Sahipleri çok idealist ve iyi birer avukat olduğu için onların karşısında mücadele etmek ve onların gözüne girmek hiç de kolay olmayacak. Ayrıca her ikisi de korkusuz ve tehditlerden yılmayan insanlar olduğu için onların yanında çalışmayı hak etmek için gençler çok zorlu bir mücadeleye atılacak. Gençler için tek rakipleri kendileri de değil üstelik. Pek çok zorlu rakibi de geride bırakmak zorundalar.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

İlk Bölüm 23 Haziran Perşembe Günü

62b2cf224e3fe104a4d1f0c6

İlk bölüm fragmanları uzun bir süredir izlenen dizinin ilk bölümü Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Yaz dizilerinin başarılı olup olmaması gelecek sezon ekranda kendilerine yer bulabilmeleri açısından çok önemli. Bu yüzden İçimizdeki Ateş dizisinin ateşli avukat adaylarının mücadelesi de bu reyting savaşına başlamış durumda. Bakalım genç ve dinamik kadrosuyla bu dizi zorlu yaz sürecinden izlenme oranları ile galip çıkacak mı? Dizi özellikle hukuk dizisi seven izleyiciler ve genç oyuncuların hayranları tarafından merakla bekleniyor. 

Yargı Dizisi ile Karşılaştırma

ATV'nin iddialı çıkış yapan dizilerinden birisi de Hakim dizisi idi. Erdal Beşikçioğlu, Hasibe Eren, Yurdaer Okur ve Uğur Yücel gibi dev oyuncuları ekrana getiren bu dizinin ömrü ne yazık ki kısa oldu. Bunda yayınlandığı günün ya da yargı ile rekabetin zorlayıcı olmasının etkisi olabilir. Yargı şu an tatilde olsa da ister istemez bütün hukuk dizileri ile onun arasında bir karşılaştırma söz konusu olabilir. Ancak bu karşılaştırmadan galip çıkmak ve İçimizdeki Ateş dizisinin ipi göğüslemesi için seyircinin hikâyeye kendini kaptırması ve izlenme oranlarının yüksek olması gerekiyor. 

Nasıl Devam Edecek?

İlk bölümünün beğenilip beğenilmemesi de İçimizdeki Ateş dizisi için çok önemli. Çünkü yarışa devam edebilmesi ve ayakta kalabilmesi için de ilk bölüm seyirciler üzerinde önemli bir etki bırakıyor. Bu dört genç avukatın mücadelesi bakalım seyirciyi yakalayıp dizinin izlenmesini sağlayabilecek mi?