Ekranlarda büyük bir başarı elde eden Çukur bitti ama yankıları halen devam ediyor. İşte efsane dizi Çukur’un yazarı Gökhan Horzum yeni Çukur için kolları sıvadı.

Gökhan Horzum yeni aksiyon dizisi için ekranların aranan yüzü Tolga Sarıtaş’ı seçti. Yeni dizisi için harekete geçen usta senarist hikâyeyi oluşturmaya başlamış bile.

Bir Gece Ansızın ismi ile ekranlara gelecek yeni dizinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş oldu. Söz ve Arıza dizilerinde kendini kanıtlayan Tolga Sarıtaş’ın bir Gökhan Horzum senaryosunda rol alması heyecan ve sevinçle karşılandı.

Tolga Sarıtaş yeni projenin bir aile hikayesi olduğunu ve geniş bir oyuncu kadrosunun olacağı bilgisini paylaşırken, çok titiz çalışıldığının altını çizdi. Çekimler için bu kalabalık kadronun tamamlanması bekleniyor.

DwfyOQcX4AYnPl8

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın 1991, İstanbul doğumlu ve aslen Sivaslı olduğu biliniyor. Tiyatrolardan setlere giden oyunculuğunun yanında müzikle de ilgili olduğu bilinen oyuncu bağlama çalmanın yanında ayrıca baterist ve gitarist de.

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında "Bahtı Kara" filminde canlandırdığı Berk rolü ile başlayan Tolga Sarıtaş ekranlarda asıl çıkışını 2013 yılındaki "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Cihangir karakterini canlandırarak yapmıştı.

Tolga Sarıtaş, 2017 yılında Star TV'de yayımlanan "Söz" dizisindeki Yavuz Karasu karakterindeki başarılı performansı ile 46. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde finale çıktı.

tolga-sarıtaş

Ayrıca başarılı isim Uluslararası 2019 yılında Emmy Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ve 2020 yılında ise "En İyi Erkek Oyuncu" kategorilerinde final jüriliği yaparak Emmy Ödülleri'nde jüri üyeliği yapan ilk Türk oyuncu olmayı başardı.

Birçok ödüle sahip olan Tolga Sarıtaş’ın bu kadar büyük ve iddialı bir yapımda ve özellikle de Gökhan Horzum ile yan yana olması tüm sevenlerini heyecanlandırmış durumda.

Tolga Sarıtaş'ın Rol Aldığı Diziler;

2008      Arka Sokaklar

2011      Sen de Gitme    

2012      Adını Feriha Koydum     

2013      Öyle Bir Geçer Zaman ki              

2013      Muhteşem Yüzyıl            

2014      Benim Adım Gültepe      Mur

2014      Medcezir            

2015      Tatlı Küçük Yalancılar

2015      Güneşin Kızları

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

2016      Hayat Bazen Tatlıdır      

2017      Söz

2019      Ferhat ile Şirin  

2020      Yarım Kalan Aşklar         

2020      Arıza     

Tolga Sarıtaş'ın Rol Aldığı Filmler;

2009      Bahtı Kara          

2011      Kaledeki Yalnızlık            

2017      Kötü Çocuk