Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu Mahir kimdir? Kaderimin Oyunu Mahir’i hangi oyuncu oynuyor? Sarp Apak kimdir? Sarp Apak kaç yaşında? Sarp Apak biyografisi? Sarp Apak oynadığı diziler? Sarp Apak sevgilisi kim? Sarp Apak ne mezunu?

Nazlı Heptürk’ün yapımcısı olduğu ve Star TV ekranlarında bu akşam başlayan Kaderimin Oyunu konusu ve oyuncuları ile iddialı başlıyor. Yönetmen koltuğunda Emre Bakaşasak  ve senaryosunda Gül Abus Semerci imzası bulunan dizi aylar öncesinde konusu ile merak edilirken dizinin ekranlarda başlaması ile oyuncuları merak edilmeye başlandı.

NGM Medya imzası ile Star TV’de bu akşam başlayan Kaderimin Oyunu konusu ise genç ve iki çocuk annesi Asiye ve yaşam mücadelesinde eşlik etmek üzere hayatına bir rastlantı sonucu giren Mahir’in başından geçenler ve verdikleri ikili micadele.

Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda ise Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, gibi isimler yer alıyor.

Kaderimin Oyunu Mahir karakteri oyunculuk performansı ile dikkatleri çekmiş durumda.  Kaderimin Oyunu Mahir kimdir? Kaderimin Oyunu Mahir’i hangi oyuncu canlandırmaktadır? Kaderimin Oyunu Mahir gerçek adı ne?

mahir1

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Kaderimin Oyunu Mahir’i Sarp Apak canlandırmaktadır. Sarp Apak kimdir? Sarp Apak nereli? Sarp Apak kaç yaşında Sarp Apak hangi dizilerde rol aldı?

SARP APAK KİMDİR?

11 Kasım 1981, Diyarbakır doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü 2004 mezunu. Eğitiminin ardından hocalarının desteği ile İstanbul’a giden oyuncu önce Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sergilenen Ağır Roman adlı eserde başarılı bir oyunculuk çıkarttı sonrasında ise bu başarısı sayesinde Yılmaz Erdoğan’ın da yer aldığı BKM Grubu'na dahil oldu.

Bir süre stand-up gösterileri de yapan yetenekli isim, asıl şöhreti ise Avrupa Yakası'ndaki Tanrıverdi rolü ile yakaladı.

Başarılı oyuncu sosyal medyadan tanıştığı fenomen Bengisu Uzunöz ile 2018’de yaptığı evlilik ile biliniyor.

SARP APAK’IN ROL ALDIĞI DİZİLER

    Avrupa Yakası

    Kavak Yelleri

    Yalan Dünya

    Jet Sosyete

SARP APAK’IN ROL ALDIĞI FİLMLER

    Organize İşler

    Beyaz Melek

    Plajda

    O... Çocukları

    Güneşi Gördüm

    Yedi Kocalı Hürmüz

    Yeraltı

    Karışık Kaset

    Yaktın Beni

    Ölümlü Dünya

KADERİMİN OYUNU MAHİR KİMDİR?

Genç yaşında iki çocuğuyla tüm yoksunluğuna rağmen yaşam mücadelesi veren bir kadın olan Asiye ile zorlu yolculuğunda karşılan Mahir varlıklı bir ailenin oğludur. Demirhan Konağı'nda yaşayan Mahir Asiye ve çocuklarına sahip çıkacaktır.