Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu Asiye kimdir? Kaderimin Oyunu Asiye’yi hangi oyuncu oynuyor? Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel kaç yaşında? Öykü Karayel biyografisi? Öykü Karayel oynadığı diziler? Öykü Karayel sevgilisi kim? Öykü Karayel ne mezunu?

NGM Medya imzası ile bu akşam Star TV ekranlarında başlayan Kaderimin Oyunu Emre Bakaşasak tarafından yönetiliyor. Konusu ve oyuncuları ile iddialı olan Kaderimin Oyunu Cuma akşamlarının fenomen dizisi olmaya aday. Aylar öncesinde duyurulan dizinin ekranlarda başlaması ile oyuncuları merak konusu oldu.

Star TV’de bu akşam başlayan Kaderimin Oyunu dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kaderimin Oyunu Genç ve iki çocuk annesi Asiye ve yaşam mücadelesinde eşlik etmek üzere hayatına bir rastlantı sonucu giren Mahir’in başından geçenleri konu ediniyor.

Kaderimin Oyunu’nun oyuncu kadrosunda ise Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam, Yıldırım Özcan, gibi isimler yer alıyor.

Kaderimin Oyunu Asiye karakteri hikayesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.  Kaderimin Oyunu Asiye kimdir? Kaderimin Oyunu Asiye’yi hangi oyuncu canlandırmaktadır? Kaderimin Oyunu Asiye gerçek adı ne?

asiye8

Kaderimin Oyunu Asiye’yi Öykü Karayel canlandırmaktadır. Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel nereli? Öykü Karayel kaç yaşında? Öykü Karayel hangi dizilerde rol aldı?

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

20 Ağustos 1990, İstanbul doğumlu Öykü Karayel Çemberlitaş Kız Lisesi mezunu olup akademik eğitimini Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitimin ardından 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde almıştır.

2011 yılında Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde Efes Özel Ödülü almayı başaran sanatçı Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü de aynı sene almıştır.

Ece Yörenç ve Kerem Çatay gibi önemli yapımcıların ilgisini çekip oyuncu olan isim Kuzey Güney adlı TV dizisinde, Cemre karakteri ile asıl şöhretini yakalamıştır.

2018 yılında ise ünlü müzisyen Can Bonomo ile evlenip bir evlat sahibi olmuştur.

ÖYKÜ KARAYEL’İN ROL ALDIĞI DİZİLER

2015      Bulantı

2016      Toz        

2017      İşe Yarar Bir Şey              

2018      Put Şeylere

2011      Kuzey Güney    

2014      Kara Para Aşk    

2016      Muhteşem Yüzyıl Kösem             

2017      Kalp Atışı            

2018      Muhteşem İkili

2019      Jet Sosyete        

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

2020      Bir Başkadır       

KADERİMİN OYUNU ASİYE KİMDİR?

Genç yaşında iki çocuğuyla tüm yoksunluğuna rağmen yaşam mücadelesi veren bir kadın olan Asiye kızı Nergis’in başına gelen felaketle dönüşü olmayan bir yola çıkar. Çıktığı yolda Mahir ile tanışan Asiye bu tanışmadan sonra asıl savaşına başlar.