Yasak Elma dizisinde ayrılık! Yasak Elma dizisine Canan karakteri ile dahil olan Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay olayı sonrası diziden ayrılık haberi geldi!

Fox Tv'nin sevilen fenomen dizisi Yasak Elma'da erken veda! 

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi yeni sezonunda erken ayrılık haberi geldi. 

Bugün ortaya çıkan Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay taciz suçlamaları iddialarında yanan Yasmin Erbil oldu!

Yasak Elma dizisi daha önce de Talat Bulut'un kostümcüyü taciz ettiği iddiasıyla sarsılmış Şevval Sam ve Eda Ece iddialar sonrasu Talat Bulut'a cephe almışlar ve diziden ayrılmasını istemişlerdi. 

Yasak Elma dizisine bu sezon yeni isimler dahil olmuştu. Onlardan biri de Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil olmuştu. Ancak Canan karakterini canlandıran Yasmin Erbil diziden ayrıldı.

Yasmin Erbil'in ayrılığı akıllara Ece Ronay adlı tiktok fenomenine attığı taciz mesajları gündeme gelen babası nedeniyle mi oldu merak edildi.

25 yaşındaki Yasmin Erbil'in ayrılık nedeniyle ilgili olarak ise Erbil'in oyunculuk performansının yapım tarafından beğenilmemesi oalrak gösterildi. 

Canan karkaterine aslında dizide Kumru'nun babası Doğan'la yakınlaşacağı yazılmıştı. Ancak Yasmin Erbil'in oyunculuğu beğenilmediği bu nedenle sahnelerin çıkarıldığı iddia edildi.