Kanal D'nin eğlenceli dizilerinden Baht Oyunu ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Peki Baht Oyunu ne zaman final yapacak? Baht Oyunu finali ne zaman?

Kanal D'nin romantik komedi yaz dizilerinden Baht Oyunu dizisi veda ediyor. 

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrollerinde yer aldığı eğlenceli dizis Baht Oyunu da ne yazık ki reyting kurbanı oldu. Baht Oyunu dizisi final tarihi kesinleşti.

Kanal D'nin eğlenceli romantik komedi dizilerinden Baht Oyunu izleyicilerini kötü haber geldi. Cemre Baysel, Atyaç Şaşmaz, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan gibi isimlerin yer aldığı Baht Oyunu dizisi ekranlara veda ediyor. 

Eğlenceli bir romantik komedi dizisi olarak bizi geçtiğimiz sezon ekranlarda ki acıtasyon, dram, mafya, savaş dizilerinden kurtaran bir dizi daha sezonun başlaması ile düşük reytingler alarak veda ediyor.

Özellikle Ada karakterinin çok sevildiği Baht Oyunu dizisinin geçtiğimiz günlerde 17. bölümde veda edeceği öğrenilmişti. Baht Oyunu senaristleri bu haberlere karşılık kendilerine öyle bir bilgi gelmediklerini söylemişti. Ancak final kesinleşti.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Baht Oyunu dizisinin 17. bölümde ekranlara veda edeceği kesinleşmiş gibi görünüyor. Kanal D'de 2 sene önce yayınlanan romantik komedilerin en eğlenceli yapımlarından biri olan Afili Aşk dizisinin de yönetmeni olan başarılı yönetmen Serdar Gözelekli, Instagram hesabından veda haberlerini doğrular gibi paylaşımlarına devam etti. Henüz finale dair açıklama yapmayan Baht Oyunu dizisinin gelecek hafta veda kararını sosyal medya hesaplarından resmi olarak açıklaması bekleniyor. 

Baht Oyunu dizisinin Ada'sı Cemre Baysel başarılı ve sempatik oyunculuğu ile bu sene Altın Kelebek Ödülleri'nde yıldızı parlayanlar ödülünün de sahibi oldu.