Ekranlardaki başarısı sonucu 6. Sezonu şimdiden haber veren dizi son dönemde senaryoda yapılan ters köşelerle ve beklenmedik olaylar ile yine gündemde üst sıralara taşınmıştı. Yasak Elma setinde neler oluyor? Yasak Elma oyuncuları ne yaşıyor?

Med Yapım’ın ve FOX TV’nin en başarılı projelerinden olan Yasak Elma başarısının ardından son dönemde yine magazinde en geniş yere sahip dizilerden olmuştu.

Oyuncu kadrosu ile beş sezon boyunca tam bir yıldız geçidi olan dizi setinde çok değerli çok usta isimler bulundu. Güncel olarak devam eden başarılı oyuncuları ise başlıca Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Melisa Doğu, Berk Oktay, Ece Dizdar, Emre Dinler, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi isimlerden oluşan geniş bir kadro.

sgsdh

Artarak süregelen başarının ardından yapımcı Fatih Aksoy Yasak Elma dizisinin 6. Sezonununda çekileceği müjdesini vermişti.

Senaryosundaki hareketliliği, yapılan ters köşeleri, eğlenceli ve esprili yaklaşımları ile usta ve gözde isimlerin kadroda olması gözleri hem magazin hem de seyirci tarafından sürekli olarak Yasak Elma dizisinde tutmaya devam ediyor.

Dizide özellikle Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin tutumu, eğlenceli yaklaşımları ve olaylara komik bakışı başarılı oyuncunun doğaçlama yeteneği sebebi ile dikkatlerin Eda Ece üzerinde toplanmasına sebep oluyor.

6054f71866a97c8ea0960588

Magazin gündeminin klasikleşmiş olarak haber konusu bulamadığı zamanlarda göz diktiği başarılı ve gözde isimlerden olan Eda Ece son dönemde hakkında yapılan haberlerden bir tanesine gerçekten çok fazla gönül koymuş durumda.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Hakkında çıkan Danillo Zanna ile aşk haberlerine daha fazla sessiz kalamadı. Başarılı ve güzel oyuncu özellikle “Keşke bu yalan haber işi olmaz. İnşallah yalan haber şeyi biter, keşke olmasa” diyerek altını çizdiği farkındalıkla hakkında çıkan asılsız habere açıklama getirdi.

5eaddb7766a97cf0f263bb54

Eda Ece zaten Buğrahan Tuncer ile birlikteliğinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini, Danillo Zanna ile 2016 yılında birlikte rol aldıkları Görümce isimli sinema filminde rol aldıklarını, Zanna’nın çok sevdiği bir rol arkadaşı olduğunu ancak o tarihten beri görüşmediklerini beyan ederken, beraberliği olan birisi hakkında sadece gündem olmak için bu şekilde haberler yapılmasının çok ayıp olduğunu dile getirdi.

Ne diyelim güzellik ile birlikte başarı da olunca iyice başa bela oluyor sanırız. Eda Ece’nin bu tarz yıpratıcı haberlere daha fazla maruz kalmaması dileği ile sempatik oyuncunun başarılarını diliyoruz.

edaece.corona_16_9_1614837329