Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da geçtiğimiz sezon yaşadığı tartışma sonrası seti terk eden Nesrin Cavadzade diziden kovulmuştu. Nesrin Cavadzade sonrası yapım şirketi oyuncuların sözleşmesine Şahika şartı koydu!

Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinde geçen sezon yaşanan Nesrin Cavadzade krizinde yeni bir gelişme yaşandı!

Geçtiğimiz sezon dizinin en sevilen fenomen karakteri Şahika'ya hayat veren Nesrin Cavadzade eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile yaşadığı tartışma sonrası seti terk etmiş ve telefonları kapatmıştı. Dizinin yapımcısının da teelfonlarını açmayan Nesrin Cavadzade bu olay sonrası diziden atılmıştı.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Nesrin Cavadazade'nin canlandırıdğı Şahika karakterine ani bir cenaze sahnesi yazılmış ve diziden çıkarılmıştı. Dizinin hayranları bu karara büyük tepki göstermişti. Ancak yapımcı kararından vazgeçmemişti. Nesrin Cavadzade de diziden ayrıldıktan sonra Show Tv'de başlayan Üç Kuruş dizisiyle anlatmış ve eski dizisi Yasak Elma'ya Pazartesi akşamları rakip olmuştu.

YAPIMCIDAN NESRİN CAVADZADE ÖNLEMİ! 

Yasak Elma yapımcısı Nesrin Cavadzade krizi sonrası sözleşmelere yeni bir madde ekledi! Buna göre oyuncular artık seti kafasına göre terk edemeyecek!

Sözleşemeye eklenen maddeye oyuncunun göre set programı doğrultusunda tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış doktor raporuyla kanıtlanabilir bir hastalık dışında, anne, baba, eş, kardeş, çocuk vefatı dışında ve adli makamlardan zorunlu çağrı dışında bir sebeple çekimi bitmeden seti terk etmesi durumunda tutanak tutlacak ve 10 bölüm ücreti kadar ceza ödeyecek. Sözleşemde ayrıca sözleşme ihlallerinde de toplam 750 bin TL ceza ödemek zorunda kalacak.