Bir Amerikan şarkı yarışması olan The Masked Singer Türkiye uyarlamasına Eda Ece’den sonra çok renkli isimler de dahil oldu. Maske Kimsin Sen Jüri Üyeleri Kimler? Yeni yarışma programı Maske Kimsin Sen Hakkında Yeni Bilgiler.

Aslı Güney Kore’de başlayan Amerikan yapımı bir Show olan The Masked Singer Türkiye uyarlaması yolda.

Kanal D’de Madyapım tarafından ekranlara gelecek olan The Masked Singer uyarlaması yarışma “Maske Kimsin Sen?” ismi ile Eda Ece dahilinde hazırlanmaya başlandı.

Ünlü isimlerin baştan ayağa farklı kostüm ve maskelerle yer alarak kimliklerini gizleyip şarkı söylediği yarışma şimdiden fazlası ile merak konusu olmuş durumda.

91

Maskenin altında kimin olduğunun bulunmaya çalışacağı yarışmada usta isim tiyatrocu ve oyuncu Tansel Öngel sunuculuk yapıyor olacak. Eda Ece ile ismini duyuran ve ilgiyi toplayan yarışmada seyirciden en az ilgiyi gören yarışmacı maskesini çıkartarak yarışmaya veda ediyor olacak.

93

Bir Amerikan şarkı yarışması olan The Masked Singer Türkiye uyarlamasına Eda Ece’den sonra çok renkli isimler de dahil oldu. Maske Kimsin Sen Jüri Üyeleri Kimler? Yeni yarışma programı Maske Kimsin Sen Hakkında Yeni Bilgiler.

Teması ve dünyadaki başarısı ile merakla beklenen yarışmanın yönetmen koltuğunda ise Ay Lav Yu’nun yapımcısı olarak da bilinen başarılı yönetmen Ebru Yalçın yapıyor olacak. Arkadaşım Hoş Geldin ve Tolgshow’daki başarısı ile tanıdığımız Ebru Yalçın’ın yönettiği programları meraklılarına aşağıda yazımızın sonunda veriyor olacağız.

94

Şimdi gelelim bu merakla beklenen Eda Ece’li yeni yarışma programının kalan jüri üyelerine. Eda Ece’nin yanında yer alacak bir isim değerli oyuncu Alican Yücesoy oldu. Birçok dizi ve filmden tanıdığımız Alican Yücesoy’un setlerdeki deneyimi ile bu yarışmada başarılı jürilerden bir tanesi olacağı kesin.

Bir diğer isim ise son dönemin parlayan ismi komedyen ve oyuncu başarılı isim Doğu Demirkol. Doğallığı ve komik yaklaşımları ile en az Eda Ece kadar yarışmaya renk katacağına emin olduğumuz Doğu Demirkol.

95

Merakla beklenen yarışma Maske Kimsin Sen, bu jüri üyesi ile de ayrıca başarı sağlayacaktır zira biz özellikle Eda Ece ve Doğu Demirkol uyumunun harika olacağına eminiz.

EBRU YALÇIN YÖNETİMİNDE GERÇEKLEŞEN TV PROGRAMLARI

Tolgshow

2019 Rastgele

2019 Benimle söyle 

2017 Bir Sorun mu Var? 

2015-2016 Buyur Bi de Burdan Bak

2013-2015 Arkadaşım Hoş Geldin 

2012 aşkın halleri

 2007-2010 Komedi Dukkani

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

2008 Sen Harikasin

 2007 Cumhur cemaat

 2006 Hayirdir insaallah

 2001-2002 Dadi