Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma dün akşam ki bölümü ile rekor üzerine rekor kırdı! 5. sezonu final sezonu mu olacak derken rekor geldi!

Başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam'ın yer aldığı Yasak Elma dizisi 5. sezonu ile yine zirveden inmedi!

Fox Tv'nin fenomen karakterlere, sahnelere ve bölümlere imza atan ekranların en özgün işlerinden entrika ve komedinin birleştiği Yasak Elma yine harika bir bölüme imza attı.

Geçtiğimiz sezon yaşanan önemli ayrılıklarla final sezonu gözüyle bakılan Yasak Elma'da şaşırtan çıkış! Özellikle Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılması ile büyük bir düşüş yaşanacağı düşünülen dizi dün akşam bomba bir bölümle gelince final söylentileri raha kalktı gibi görünüyor.

Şahika'sız bir Yasak Elma nasıl olacak derken Yıldız karakteri yeniden çıkış yakaladı! 

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Geçtiğimiz sezon özellikle Şahika karakterinin dizinin en fenomen en sevilen karakter haline gelmesi ancak bir anda diziden ayrılması şok etkisi yaratmış ve tepki görmüştü. Yeni sezonda diziye şans verilmezken Çağtay-Kumru ve Yıldız üçgeni bu görüşü geri plana atmayı başardı.

Yıldız'ın Kumru ve Çağtay'ın ihanetine intikam fragmanı yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca kez görüntülenmiş ve trendde ilk sıraya yerleşmişti. Binlere yorum yapaılan muhteşem fragman sonrası  dün akşam beklenen bölüm ekranlara geldi. 

Yıldız'ın kocası Çağtay ve metresi Kumru'yu adeta rezil etme sahnesi sosyal medyada TT oldu! Gece boyunca Yasak Elma etiketi ilk sıradan inmedi!

Geçtiğimiz hafta da Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakterinin aldatıldığını öğrenmesi sonrası boşanma avukatının karşısında ağladığı sahne oldukça beğenilmişti. 

EDA ECE VE ŞEVVAL SAM'DAN 6. SEZON MÜJDESİ

Geçtiğimiz hafta Yasak Elma ekibi başarılını kutlama gecesi yapmış ve oyuncular sahnede beraber şarkı söyleyip eğlenmişti. 

Şevval Sam gecede şarkının sözlerini "Kapıldım gidiyorum 6. sezona doğru" diye değiştirmiş sahneye çıkan Eda Ece'de "Her sene bu sezon artık final yaparız derken bu sevda bitmez görüyoruz" diye konuştu.