2019 yılında nikah masasına oturan ve geçtiğimiz eylül ayında da boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci yeniden aşık mı oldu. Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin kiminle aşk yaşadığı merak konusu oldu.

Futbolcu Gökhan Çıra ile 2019 yılında evlenen sosyal medya fenomeni geçen eylül ayında boşandı. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin yeniden aşık olduğu iddia edildi. Selin Ciğerci’nin bu kez bir basketbolcuya gönlünü kaptırdığı söyleniyor.

net2

Selin Ciğerci’nin Yeni Sevgilisi Mi Var?

37 yaşındaki sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci geçtiğimiz aylarda tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanmanın arkasında yatan nedenin ihanet olduğu iddia edilmişti. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’ nin eski eşi Gökhan Çıra tarafından aldatıldığı iddiası ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak Selin Ciğerci “böyle bir şey yok” diyerek iddiaları yalanlamıştı.

28 yaşındaki eski futbolcu Gökhan Çıra, gazetecilere “Zeytin dalı uzattım. İlk defa bu kadar uzun süreli ayrı kaldık ama barışabiliriz" demişti. Ancak sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ise “Asla demem ama olmaz. İş için görüşüyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Boşanma sonrası Selin Ciğerci’nin yeni aşka yelken açtığı söylentiler arasında.

NET4

Peki Selin Ciğerci’nin Yeni Aşkı Kim?

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra sürpriz bir şekilde 10 Eylül günü anlaşmalı olarak boşanmalarına rağmen gündemden düşmüyor. Bu sefer de Selin Ciğerci’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Eski futbolcu Gökhan Çıra ile olan evliliğinin ilk gününden beri tartışma yaratan ünlü  influencer Selin Ciğerci, bu sefer bir basketçiye aşık olduğu söyleniyor.

Ünlü  influencer Selin Ciğerci’nin basketbolcu olduğu iddia edilen yeni sevgilisinin kim olduğu hala bilinmemekte. Ancak fenomenin ilişki konusunda çok ciddi olduğu söylentiler arasında yer aldı. Çiftin bir süredir birlikte olduğu ve geçtiğimiz gece Emirgan’daki Gizli Kalsın’da eğlendiği de iddialar arasında.

NET3

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Yeni Aşkı Basketbolcu Mu?

Eylül ayında boşanan influencer Selin Ciğerci’nin kısa süre içerisinde yeniden aşık olduğu konuşuluyor. Sosyal medya fenomeni isminin bu defa bir basketbolcu ile birlikte olduğu iddia ediliyor.

10 Eylül’ de boşanan fenomen Selin Ciğerci ve Gökhan çıranın duruşması 15 dakika sürmüştü. Beykoz adliyesinde anlaşmalı olarak boşanan çift adliyeden birlikte çıkmıştı. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra boşanma öncesi mal paylaşımı da yaptı. Beraber kurdukları kozmetik firmasında ortak olarak çalışmaya devam edecek. Çift Bodrum’da bulunan iki evi de bölüştü. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, şirket üzerine kayıtlı 11 milyonluk lüks araçların ikisinin ortak malı olarak kalmasına da karar verdi.

İkilinin instegram hesaplarında yaptığı ortak açıklama, "Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımı gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullanmışlardı.