Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma dün yayınlanan bölümle seyirciyi çıldırttı! Reytinglerde birinci çıkan dizi için seyirciler diziyi haftaya reytingler düştüğünde görüşürüz mesajlarına boğdu!

Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrolünde yer aldığı eğlenceli entrikası bol özgünlüğü ile ekranlara ışık saçan dizisi Yasak Elma dün akşam son bölümü ile seyirciyi adeta çıldırttı.

Fox Tv'nin eğleceli yapımı Yasak Elma dizisi geçtiğimiz sezon özellikle Şahika karakterinin diziden ayrılması ile büyük bir kan kaybı yaşamıştı. Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılmasına hala inanamayan seyirciler yine de diziyi bırakmadı. Ancak dün yayınlanan bölümde seyirciler son sahnede deliye döndü.

Yasak Elma yeni sezonuda diziye Kumru karakteri ile Biran Damla Yılmaz dahil olmuştu. Kumtu ile Çağatay karakteri arasındaki yasak aşk nihayet Yıldız tarafından anlaşılmıştı. Geçtiğimiz hafta Yıldız'ın intikam yeminleri büyük heycan yaratmıştı ki bu bölüm seyirci beklemediği bir sahne ile karşılaştı.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Yıldız, Kumru ile Çağatay'ın buluştuğu eve Emir'i yollayarak gizli kamera kurdurttu. Mahkeme için delil toplamaya çalışan Yıldız tam ikilinin yasak aşkını görüntüleyecekken son sahnede eve Kumru yerine başka biri geldi. Kumru planı anladı mı? Yıldız'a kim ihanet etti? Bu sorular gelecek bölüme kalırken seyirci Yıldız'ın yeniden oyuna gelmesine katlanamadı. 

Yasak-Elma-78721-large-image-f0587e31-8aec-4e87-84e4-9a6a45bd7762

Yasak Elma izleyicileri dizinin sosyal medya hesabını adeta yoruma boğdu. Yıldız'ın yeniden oyuna gelmesine sinirlenen izleyiciler "Böyle devam ederseniz haftaya reytinglerde görüşürüz. Zaten Üç Kuruş diziside başlıyor" diye tepkilerini dile getirdi.

Tabi ki geçmişi hatırlamakta fayda var. Şahika kakarteri de diziye ilk girdiğinde oldukça tepki ile karşılanmış ancak daha sonra özellikle son aylarda dizinin en fenomen karakteri haline gelmişti. Kumru'nun öyle bir hale gelmeyeceği gözükse de ters köşeleri ile ünlü Yasak Elma'da gelecek bölümlerde yine oldukça heyecanlı bölümler yer alacak gibi duruyor.