Leyla ile Mecnun dizisinin Erdal Bakkalı Cengiz Bozkurt ile dizinin İskender'İ Ahmet Mümtaz Taylan küslüğünün nedeni açıklandı! İşte ikilinin neden birlikte sahnesi yok cevabı!

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

TRT'nin yakın dönem efsane dizilerinden Leyla ile Mecnun dizisi final yapmasının ardından yıllar sonra Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yeniden aynı kadro ile yeni bölümleri ile çekilmişti. Ancak dizideki küslük gözlerden kaçmamıştı. 

10 yıl aradan sonra Leyla ile Mecnun dizisi Exxen için yeniden aynı kadro ile çekilmeye başlanmıştı. İlk olarak tüm ekip teklifi kabul etmiş sadece Cengiz Bozkurt ikna edilememişti. Cengiz Bozkurt'da daha sonra ikna edilerek diziye dahil olmuştu. 

Peki Cengiz Bozkurt neden diziye dönmek istememişti. Ahmet Mümtaz Tayla ile olan kavgası akıllara gelse de Bozkurt'un biten bir işte yeniden oynamak isteemdiği Leyla ile Mecnun artık miladını doldurduğu düşünmesiydi. 

Yinede oyun bozan olmamak için teklifi kabul eden Cengiz Bozkurt diziye dahil olmuştu. Ancak diziyi izleyenler Cengiz Bozkurt ile Ahmet Mümtaz Taylan'ın birlikte sahnesinin olmamasını fark etti. 

Eski bölümlerde dizide Erdal Bakkal ile İskender'İn sahneleri oldukça yoğunken artık ikilinin sahnelerinin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Bu durumun nedeni ortya çıktı. Cengiz Bozkurt ile Ahmet Mümtaz Taylan kavga etmiş.

9 yıl önce TRT'de Leyla ile Mecnun çekimlerinde başlayan gerginlik küslüğe dönüşmüş. İddiaya göre Ahmet Mümtaz Taylan Leyla ile Mecnun çekimlerinde set çalışanlarına karşı sürekli olarak kaba tutumlar sergilemiş ve mobbing yapmış. Yine bu iddiaya göre bir gün çekim sırasında Ahmet Mümtaz Taylan'la yardımcı yönetmenin kavgası bardağı taşıran son damla olmuş.

O gün dağ başında çekilen bir sahne de yardımcı yönetmen, Ahmet Mümtaz Taylan'ın bağırmasına dayanamayıp "Yeter, artık senin bağırmalarına, aşağılamalarına katlanamıyorum, evli barklı adamım ben" deyip ekibiyle beraber seti terk etmiş.

Bunun üzerine Cengiz Bozkurt'da "Adam güle oynaya çekeceğimiz dizinin her gününü bize zehir etti, ben bu adamla hiçbir yerde sete çıkmam" demiş.

Bu iddialara göre Netflix Türkiye'ye ülkeye ilk geldiğinde yerli projelerinde Leyla ile Mecnun almak istemiş ancak Cengiz Bozkurt bu teklife "Hayır" diyince proje yatmış.

Sonra ise olaya Acun Ilıcalı'nın Exxen'i girmiş. Acun'un parası ve gücü küsleri bile topladı yorumları şimdilerde en çok yapılan yorumlardan biri.