Kanal D'de ekranlara gelen ve sezonun en çok konuşulan işi olan Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon dizideki Eren Komiserin eşi çıktı! Uğur Aslan ile Sema Ergenekon'un yıllardır süren evliliğinin sırrı!

Başrollerinden Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin şu sıralar övgüye doymayan senaristi Sema Ergenekon'un eşi diziden Eren komser çıktı! 

Bu sezonun en çok konuşulan işi olan Yargı dizisi sosyal medyada en beğenilen dizi oldu. Geçtiğimiz hafta bazı sahneleri ile tepki çekse de övgülere doymayan Yargı dizisinin kutlama yemeğine senarist Sema Ergenekon ile Uğur Aslan damga vurdu.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun uyumlu partnerliği ve dikkat çekici bulmacalı senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken Yargı dizisnin senaristi Sema Ergenekon bakın meğer kiminle evliymiş! Dizide savcı Ilgaz'ın yakın arkadaşı Eren komisere hayata veren Uğur Aslan ile Sema Ergenekon evli çıktı!

22 YIL SÜREN EVLİLİK!

49 yaşındaki oyuncu Uğur Aslan 22 yıldır başarılı senarist Sema Ergenekon ile evli. Çiftin 3 çocuğu da bulunuyor.

Ünlü senarist Sema Ergenekon 2014 yılında kanser tedavisi görmüş ve bu mücadeleyi kazanmıştı.

Uğur Aslan ve Sema Ergenekon Yargı dizisinin kutlama yemeğinde kameralar karşısına geçti. Uğur Aslan, gecede eşi Sema Ergenekon ile duyduğu gururu saklamadı.