Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi diziden ayrılıyor mu? Hande Ataizi'den şoke eden karar!

Kanal D'nin reyting rekortmeni Camdaki Kız dizisinde şok gelişmeler yaşandı!

Başrolünde Burcu Biricik, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Selma Ergenç gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin bugün ekrana gelen son bölümünde Cana şoku yaşandı!

Camdaki Kız dizisinin bugün ekrana gelen son bölümünde Cana diziden ayrılıyor mu? Hande Ataizi diziden ayrılıyor mu sorusu akıllara geldi!

Camdaki Kız dizisini son bölümünde Cana karakterinin adeta karakteri değiştirildi. Cana önce çocuklarının dediklerinden ardından da Sedat'ın babası Rafet Koroğlu'nun evine gelip söylediklerin etkilendikleri görüldü. Sedat'ın telefonlarını açmayan Cana son olarak Sedat'a ayrılalım artık çocuklarımla ilgilenmek istiyorum sende karına dön dedi.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Cana son olarak Rafet Koroğlu'na "Beni hiç affetmeyeceksiniz değil mi?" diye seslenerek bugüne kadar gösterilen bir karakterden farklı bir imaj çizdi. 

Peki Cana hikayesi bitiyor mu? Yoksa Cana karakteri değiştiriliyor mu? Hande Ataizi diziden ayrılıyor Mu?

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Cana karakterinin değişimi seyircinin aklına ayrılık mı var diye getirtti. Hande Ataizi geçtiğimiz hafta verdiği röportajda Cana'nın aslında iyi olduğunu ailesinin yaşattıklarından ve Koroğlu ailesinin Sedat ile karşı olması nedeniyle kendini koruduğu için böyle olduğunu söylemişti. Yani ilerleyen bölümlerde Cana karakterinin geçmişinde yaşadıklarına ve değişimine şahit olabiliriz.