Kanal D ekranlarında yayınlanan Fenomen dizi yeni bölümü ile izleyicisini şaşırtmaya devam edecek. Yargı dizisi pazar akşamları izleyicileri ile buluşuyor.

Dizinin başrollerinde  başarılı ve genç oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu bulunuyor.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Başladığı ilk günden itibaren izleyicilerin gözdesi olmayı başaran yargı dizisi yeni bölümünde izleyicileri bir kez daha şaşırtacak. Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi başarıdan başarıya koşuyor.Reyting rekorları kıran dizi, birçok diziyi  başarısız kıldı.  Ekranlara geldiği günden beri  güzel reytingler elde eden dizi Kanal D’nin yeni gururu oldu.Dizinin hikayesinde ise Ceylin ve Ilgaz karakterleri kadar Savcı Sarp da büyük dikkat çekiyor. Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı karakter dizide  son zam zamanlarda öne çıkmaya başladı. Birçok izleyici ünlü oyuncunun sergilemiş olduğu performansından adeta büyülendi.

Sosyal medyada hakkında binlerce tweet atılan  Yargı dizisi, 9. yeni bölümünde izleyicileri yeni heyecanlar ile buluşturacak. Çünkü Ilgaz ile Ceylin arasında yeni adımlar atılacak. İkilinin arasında aşka yönelik ilk adımlar atılacak. Formalite olarak evlenen ikili, yeni bölümden itibaren formalite evliliği bir kenara bırakıp birbirlerine karşı olan ilgileri ile izleyiciyi etkileyecek.

Ilgaz’ın yakın ve seveceksin tavırlarından hoşlanan Ceylin, ona aşık mı oluyor? Ceylin sohbet sırasında “Yapmayın sayın savcım, vallaha bu gidişle aşık olacağım size” ifadelerini kullanıyor.

Ayrıca Ilgaz’ın yarası Ceylin’in dikkatinden kaçmıyor. İkili arasında konuşma esnasında beklenmedik bir yakınlaşma yaşanılıyor.  Peki Ilgaz ve Ceylin aşkı  Ne olacak? İzleyiciler de bu soruyu  çok merak ediyor.

Sema Ergenekon’un senaryosunu kaleme aldığı dizide ne olacağını kestirmek kolay değil.Etkili senaryosu ve muhteşem oyuncu kadrosu ile izleyicilere her hafta ekrana bağlayan yargı dizisi, 9.yeni bölümü ile 14 Kasım Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak.