Ünlü isimlerin makyözü Serhat Şen ünlü isimler tarafından bir anda unfollow edildi! Hande Erçel ile başlayan süreç Elçin Sangu, Burcu Özberk, Başak Dizer, Demet Özdemir, Cemre Baysel gibi pek çok ünlü isimler devam etti. peki Serhat şen ne yaptı açığa çıktı! Serhat Şen ünlülerin haberlerini instagram magazin sayfalarına mı sattı?

Hande Erçel'in Serhat Şen'i unfollow ettmesiyle dikkatler çekilmişti.

Makyaj artisti Serhat Şen ünlü isimlerde çok yakın dost olarak biliniyordu. Hatta geçtiğimiz aylarda Serhat şen'in doğum gününe pek çok ünlü isim katılmıştı. Ancak bugün bir anda ne olduysa ünlü isimler bir bir Serhat Şen'i takibi bırakmıştı!

Hande Ataizi, Elçin Sangu, Burcu Özberk, Başak Dizer, Demet Özdemir, Cemre Baysel, Aytaç Şaşmasz gibi pek çok ünlü isim Serhat Şen'i bir anda instagram hesaplarından takibi bırakarak merak uyandırmıştı.

Serhat Şen için iddialar ve kulislerde konuşulanlar ortaya yavaş yavaş çıktı!

IMG20210817074852

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Ünlü isimlerin Serhat Şen'i takibi bırakmasının arkasındaki gerçek ortaya çıktı! Ünlülerle sıkı dost olan Serhat Şen neden kavga etti? Ünlü isimlere ne yaptı?

Sehat Şen için önce Hande Erçel'in arkadaşı Didi'yi taciz ettiği iddia edilmişti. Ancak kulislerden öğrendiğimize göre asıl neden Serhat Şen'in ünlüler hakkındaki bilgileri Instagram maagzin sayfalarına söylemesiymiş! Bunun açığa çıkmasının ardından ünlü isimler bir bir yakın dost sandıkları makyöz Serhat Şen'i sosyal medyadan takibi bırakmış ve engellemiş.

Serhat Şen ünlü isimlerin kendini takibi bırakması için "Zaten karşılıklı takipleşmiyorduk" diye açıklama paylaşmıştı.