Kanal D'nin bu sene övgülere doymayan reyting rekortmeni dizisi Yargı'da Kadir Şeker göndermesi olay oldu! Pınar Deniz ve Kaan Uyrgancıoğlu'un başrolünde yer aldığı Yargı dizisinde Kadir Şeker'e selam çakılırken adalet kavramı sorgulandı!

Kanal D'nin bu sene reyting rekortmeni dizisi Yargı'da Kadir Şeker göndermesi!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı kadrosunda Onur Durmaz, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat gibi oyuncuların yer aldığı Yargı dizisinde bir sosyal yaraya daha basıldı!

Geçtiğimiz senelerde bir parkta dayak yerken bir kadını kurtarmaya çalışırken hakkında onlarca suç kaydı olan kadını döven kişiyi yanlışlıkla öldüren ve yıllarca hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker'e Yargı dizisinde adeta selam çakıldı!

kadir-seker-dha-1_16_9_1601894781_16_9_1605200314-880x495-1_16_9_1606823268_16_9_1610782051_16_9_1618490561

Dizide Ceylin ve Ilgaz, Engin'i yakalatmak için delil ararken bir görgü şahidinin peşine düşer. Şahite ulaştıklarında adamın konuşmak istememe nedenini öğrenirler. Adam "İyilikten maraz doğar." der ve adamın hikayesini öğrenirler. Adam yıllar önce bir kadını bir admaın elinden ölümden kurtartıken aynı Kadir Şeker gibi katil olur ve senelerce hapis yatar. Bu hikayeye yer verilirerek adeta Kadir Şeker'e yapılan haksızlık ve adalet kavramı sorgulandı.

Kadir Şeker olayı büyük tepki görmüş ve onlarca katil sosyopat dışarda suçlarına rağmen kol gezerken üniversite öğrencesi Kadir Şeker'in yıllarca ceza alması büyük tepki görmüştü. 

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Yargı dizisinde daha önce de Engin'in geçmişinde köpeği öldürdüğü ve bir kadın hemşireye saldırdığı söylenerek ülkemizin kanayan yaralarından hayvanlara işkence yapanların katil olduğu ruh halinin sorunlu olduğu araştırmasına yer verilmişti.