Show TV ekranlarında yeni başlayan ve 2. Bölümü ile de beğeni toplayan dizi bugün bir aşk konusu ile gündemde. Üç Kuruş Dizi setinde neler oluyor? Üç Kuruş oyuncuları neler konuşuyor? Üç Kuruş dizisinde tahmin edilen aşk gelişmesinde yaşanılanlardan sonraki son dakika hamlesi ne?

Romanların hayatını konu alan, gündem de fenomen dizi Çukur’a benzetilmesi ile anılan “Üç Kuruş” dizisindeki oyuncu kadrosu halen konuşulmaya, merak edilmeye ve araştırılmaya devam ediyor.

Dizi kadrosunda olan Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Damla Bakar, Nesrin Cavadzade gibi gözde isimler sosyal medyanın yakın takibinde kalmaya devam ediyor.

foto 1

Dizide Kartal rolüne can veren Uraz Kaygılaroğlu ve Efe Komiser karakteri ile Erkin Koç ciddi bir kapışma içerisinde. Bir roman kızı olarak Uraz Kaygılaroğlu’nun kardeşi rolünde ise Leyla ismi ile Aslıhan Malbora yer alıyor.

Sert bir suçlu-polis çatışması içerisinde olan Kartal ve Efe arasındaki suları durdurup, ortamı yumuşatması beklenen ise geçtiğimiz bölümün verdiği sinyallere göre Efe ve Leyla aşkı olmuştu.

foto 4

Dizide bilindiği üzere Aslıhan Malbora güzelliği ile ilk bölümde tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve gündemdeki yerini almıştı. Güzelliği ile hem erkeklerin hem de kadınların ilgi odağı ve merak konusu olmuş durumda.

Seyircinin Üç Kuruş senaryosunda Erkin Koç ile Aslıhan Malbora arasında yaşanmasını beklediği dizi  aşkı şimdilerde sosyal medya gündeminde Uraz Kagılaroğlu ve Aslıhan Malbora arasında gerçek aşk olarak yaşanıyor.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

foto 2

Sosyal medyadaki paylaşımları ve mesajlaşmaları ile gündem olan ikilinin arasında gerçekte neler oluyor yada olacak merak konusu olmuş durumda. Aşağıdaki mesajlaşmada da göreceğiniz üzere acaba bu yaklaşımlar ilerleyen günlerde gerçekten de bir dizi seti aşkı olarak gündeme gelir mi göreceğiz.

İşte soru işareti yaratan paylaşımlar;

Üç Kuruş Habersonu 1

Üç Kuruş Habersonu 2