Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Merakla beklenen Yargı 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in evliliği herkesi şaşırttı. Peki, Çınar’ın başına neler gelecek? Ceylin’i bekleyen zor karar nedir? İşte detaylar...

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Merakla beklenen Yargı 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Ilgaz ve Ceylin’in evliliği herkesi şaşırttı. Peki, Çınar’ın başına neler gelecek? Ceylin’i bekleyen zor karar nedir? İşte detaylar…

Sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Yargı heyecan ve gerilimi bir arada sunmaya devam ediyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizi, Teşkilat dizisini geçmeyi başardı. Reyting sıralamasında zirveye oturdu. Heyecanın bir an olsun azalmadığı yapımda kadına şiddet, aile bağları ve adalet temaları başarılı bir şekilde işleniyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyor. İlk kez Aşk  101 dizisinde partner olarak karşımıza çıkan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, muhteşem uyumları ile Yargı dizisini sırtlıyor. Merakla takip edilen Yargı 7. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Yargı son bölümünde neler yaşandı?

Çınar’ın masumiyeti nihayet ortaya çıktı. Çınar, sessizlik kabuğunu delmeyi başardı. İnci’nin öldürüldüğü gece neler yaptığını ifadesinde açıkladı. Mobese görüntüleri sayesinde cinayet saatinde farklı bir yerde olduğu tespit edildi. Çınar’ın eve dönüşü ile birlikte Ilgaz rahat bir nefes aldı. Lakin, İnci’nin katilinin ceza alması için Ceylin’e yardım etmeye kararlıydı. Ceylin’in aleyhine ifade vermemek için radikal bir karar alan Ilgaz, duygularının kontrolü ele geçirmesine izin verdi. Çınar ve Ceylin ani bir kararla evlendi. Pars, evlilik kararı karşısında çileden çıktı. Ceylin’in babası Zafer ise Çınar’ı öldürmek ve kızının intikamını almak için harekete geçti. Çınar, Zafer’i engellemek için mücadele etmeye başladı.

Yargı 7. bölümünde neler yaşanacak?

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Ceylin ve Çınar’ın evlilik haberi adliyede yankı uyandırmıştır. Pars öfkeden deliye dönerken, kız kardeşi Neva ise şoka girdi. Evlilik hayalleri kurduğu Çınar’ın başka bir kadınla evlendiğini öğrendiği an çok sarsıldı. Ceylin’e karşı büyük bir nefret duyan Neva, ağabeyi ile birlikte hareket ederek intikam almak istediğini söyledi. Çınar, Zafer’i ikna etmek için her yolu denedi. Lakin, Zafer’in elindeki silahın patlamasına engel olamadı. Ceylin, ailesine gerçek katilin kimliğini açıklamak için harekete geçti. Engin, Ceylin’in kendisinden uzaklaştığını anlamaya başladı.