Netflix'in gündem olan dizisi Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk'un NBA yıldızı LeBron James'e sözleri şaşkınlık yarattı. LeBron sosyal medya hesabından "bu gerçek mi?" diye olayı anlamlandırmaya çalıştı.

Squid Game yönetmeni Hwang Dong-hyuk ile NBA yıldızı LeBron James arasında ki polemik şaşkınlık yarattı. Daha doğrusu yönetmenin LeBron ile polemik yaratmaya çalışması ilginç bulundu.

Dünyanın en popüler dizi film izleme platformu Netflix’in şu sıralar en popüler dizisi olan Squid Game ekibi şöhreti sevdi.

Lakers yıldızları LeBron James ve Anthony Davis, şu sıralar kendilerinin de favori dizisi olduğunu söylediği Squid Game ile ilgili bir söyleşide konuştu. LeBron James, genel olarak herkesin söylediği dizinin sonunu beğenmediğini söyleyince olanlar oldu.

Dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk bu sözleri duyunca birden yükseldi ve ünlü basketçiyi adeta hedefe oturttu.

Guardin gazetesi Squid Game yönetmeni Dong-hyuk’u ile bir söyleşi gerçekleştirdi ve dizinin sonu için söylenenlere dair neler düşündüğü sordu.

Bu soruya ünlül dizinin yönetmeni LeBron'u adeta fırçalayarka cevap verdi. Ünlü yönetmen cevabında LeBron'un oynadığı Spaca Jam 2 filminin gişe başarısızlığını dilini dolayarak cevap verdi ve şunları söyledi:

"Space Jam 2’yi gördünüz mü? LeBron James havalı biri ve istediğini söyleyebilir. Buna saygı duyarım. Tüm diziyi izlediği için çok müteşekkirim. Ama yine de sonunu değiştirmezdim. Bu benim sonum.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

LeBron’un kendisini tatmin edecek bir sonu varsa bunun üzerinde çalışması gerek. Belki kendi devam filmini yapabilir. Ben de o zaman bakarım ve belki ona Sonu hariç tüm şovunuzu beğendim diyen bir mesaj gönderirim" dedi.

Bu söyleşiyi gören LeBron James neye uğradığını şaşırdı ve Twitter hesabından haberi alıntılayarak "Bu gerçek olamaz. Umarım değildir diye yazdı.