Yeni Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olarak gösterilen Yalnız Kurt Dizisi ilk fragmanı ile televizyon izleyicisinin ilgisini çekmeyi başardı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosu, ne zaman başlayacağı ve konusu haberin detaylarında…

Ünlü yapımcı Osman Sınav’ın heyecanla beklenen dizisi Yalnız Kurt’ un ilk tanıtımı yapıldı. İlk tanıtımı ile televizyon dünyasına ilk anda büyük ilgi uyandırdı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Yalnız Kurt dizisi yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Ayrıca Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça güçlü görünüyor.

kako-5dDToSHDCrnsS5FG

Yalnız Kurt Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek gibi Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinin ünlü yapımcısı Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt, televizyon izleyicisi tarafından heyecanla bekleniyor. Yalnız Kurt dizisi, ATV’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bulmasından sonra ses getireceği umut ediliyor.

Ünlü yapımcı Osman Sınav’ın merakla beklenen dizisi Yalnız Kurt’un yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun’un oturduğu, senaryosunu ise Alper Erze ve Murat Koca’nın kaleme aldığı Yalnız kurt dizisi televizyon izleyicisi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. İzleyicinin sabırsızlıkla beklediği Yalnız Kurt dizisinin ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmemektedir.

kako-b6rH9ZBhBI9hVpOs

Peki, Yalnız Kurt Dizisinin Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Fragmanı ile kısa bir sürede dikkatleri üzerine çeken Yalnız Kurt dizisinin çekimleri yakın geçmişte başlamıştı. Yayınlanan fragman ile çok yakında ATV ekranlarında olacak olan Yalnız Kurt dizisinin konusu oldukça ilgi çekti. M. Çağatay Tosun’un yönettiği Yalnız Kurt dizisi Golyat’a karşı verilen enfes mücadeleyi anlatacak.

Etkileyici bir fragmanla televizyon izleyicisinin dikkatini çeken Yalnız Kurt dizisi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Kısa bir zaman diliminde yoğun ilgi karşılaşılan Yalnız Kurt dizisinde heyecanı arttıran ''Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur!'' fragman sözleri oldu. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak Yalnız Kurt dizisi, geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını anlatacak.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan "Yalnız Kurt" dizisi, geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak. Senaryosunu Erze ve Murat Koca’nın kaleme aldığı Yalnız Kurt dizisinde, toplumsal kırılmaların ışığında iyiler ve kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları gibi konular ekrana gelecek.

Duayen yapımcı Osman Sınav’ın yeni projesi Yalnız Kurt dizisi, “Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur” sözleriyle sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Yakın zamanda ATV ekranlarında seyircinin karşısına çıkacak olan Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı oyuncular yer aldı.

Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyacak olan Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosuna, geçen mayıs ayında kızı Eftalya’yı dünyaya getiren ünlü oyuncu Deniz Evin çok etkili bir karakterle katıldı. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizişimde Deniz Evin “Sefer” isimli ses getirecek rolle izleyicinin karşısında olacak. Etkileyici bir tanıtımla televizyon izleyicisinin ilgisini çeken Yalnız Kurt dizi kadrosunda,  Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Hasan Deniz Yaran, Murat Han ve Polat Bilgin gibi başarılı oyuncular da olacak.

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, beklenmedik bir şekilde son bulmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünü heyecanla bekleyen izleyiciler, dizi yayınlanmayınca sert tepkiler gösterdi. İzleyici konuyu sosyal medyada gündeme getirmeye çalışsa da yetkililer açıklama yapmamıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi projesi iptal edildikten sonra Yalnız Kurt dizisinin ATV’ deki dizi boşluğunu dolduracağı yönünde düşünülüyor.