Aniden rahatsızlanan yeşil çamın usta oyucularından Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın son sağlık durumu hayranları tarafından merak konusu oldu. Yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın son sağlık durumu merak edildi.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

72 yaşındaki usta oyuncu Kadir İnanır aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye götürülen ünlü oyuncu Kadir İnanır burada yoğun bakıma alındı. Ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın hayranları, tedirgin bir şekilde oyuncunun son sağlık durumu hakkında gelen açıklamaları bekledi.

kako-adBh2aLLyBgvUI6B

Kadir İnanır’ın Son Sağlık Durumu Ne?

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, Muğla’nın Ortaca ilçesinde birden rahatsızlandı. Ardından ambulansla Denizli’ye sevk edildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen ünlü oyuncu Kadir İnanır, burada yoğun bakıma alındı. Yapılan tedavide sevilen oyuncu Kadir İnanır’ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirtildi. Usta oyuncu Kadir İnanır’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı da bildirildi.

Aniden rahatsızlanan Yeşil Çam ustası Kadir İnanır hayranlarını üzdü. Endişe içinde gelen haberi bekleyen İnanır’ın hayranları hayati tehlikenin olmamasına sevindi. Denizli’deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır’ın tedavisi burada devem etmektedir. kako-nVPZshOmzRZqH101

Peki, Usta Oyuncu Kadir İnanır Felç Mi Kalacak?

72 yaşındaki usta oyuncu Kadir İnanır Muğla’da aniden rahatsızlanıp Denizli’ye ambulans ile götürülmüştü. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan usta oyuncunun yoğun bakıma alındığı ve tedavi edildiği bildirildi. Usta oyuncu Kadir İnanır beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı ve vücudunun %80 felç riski taşıdığı bildirildi.

Usta oyuncu Kadir İnanır’ın aniden rahatsızlanması sevilenlerini oldukça derinden üzdü. Birden rahatsızlanan Usta oyuncu Kadir İnanır’ın beynine pıhtı attığı ve felç riski ile karşı karşıya olduğu iddia edilen oyuncunun yeğeni Levent İnanır açıklama yaptı. Ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın yeğeni Levent İnanır, söz konusu iddiaları yalanlayarak sözlerine devam etti.

Levent İnanır, amcası ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Levent İnanır, amcasının yoğun bakımda değil normal odada olduğunu söyledi. Ardından Levent İnanır, usta oyuncu Kadir İnanır’ın rahatsızlığının beyin ile ilgili olmadığını bir ay önce ameliyat olduğu gözünde pıhtı attığını belirterek sözlerine devam etti. Dolayısıyla hayati tehlikesinin olmadığı gibi vücudunun %80 felç kalma gibi riski de bulunmadığını belirtti.

Usta oyuncu Kadir İnanır’ın daha önceki dönemlerde de sağlık sorunları yaşadığı bilinmektedir. Şubat 202’ de bel fıtığı ameliyatı olan 72 yaşındaki ünlü oyuncu Kadir İnanır, daha sonra akciğerlerinde görülen bir tümörden kaynaklı da önemli bir operasyon geçirmişti.

kako-DRDL5zugHZ2HXRil

Kadir İnanır Kim?

15 Nisan 1949 yılında Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. Sineme oyuncusu ve yönetmen olan Kadir İnanır ailesinin son çocuğudur. Usta oyuncu Kadir İnanır, Fatsa’ da ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladı. İlkokul ve ortaokul eğitimi sürecinde sahne yeteneğini farklı okul gösterilerinde gösterdi. Usta oyuncu Kadir İnanır, yatılı olarak İstanbul Haydarpaşa Lisesini bitirdi. Ünlü sinema oyuncusu ve yönetmen olan Kadir İnanır, daha sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon bölümünü kazanıp başarı ile bitirdi.