Yalı Çapkını dizisinden haberler gelmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer alması beklenen Yalı Çapkını konusu ne? Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda kimler var? Yalı Çapkını ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını hangi kanalda başlayacak?

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer alması beklenen Yalı Çapkını dizisi konusu merak ediliyordu. Gelen son bilgilere göre ise dizide önemli değişiklikler yapıldı.

Çağatay Ulusoy'un başrolünde olması beklenen Yalı Çapkını dizisi için çalışmalar devam ediyor. Diziyle ilgili önemli gelişmeler yaşanırken Yalı Çapkını dizisinin konusu merak edildi. Yalı Çapkını konusu ne? Yalı Çapkını oyuncuları kim? 

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Gerçek bir hikayenin anlatılcağı Yalı Çapkını dizisinin bir değişiklik olmazsa TV8'de yayınlanması bekleniyor. Yalı Çapkını dizisinde başrol için Çağatay Ulusoy ile anlaşılmıştı ancak son dakika değişiklikleri yaşandı. Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu beğenmeyen Çağatay Ulusoy için dizinin senaryosunda iyileştirişmeye gidilerek yeni bir senaryo yazılıyor. Çağatay Ulusoy bu senaryoyu da beğenmezse projeden ayrılacak. 

Peki Yalı Çapkını dizisi oyuncuları kim?

OGM Pictures'in yapımcılığında Yalı Çapkını için çalışmalar sürerken oyuncu kadrosunda hala çalışmalar var. Dizide Nelishan Atagül'ün yer alması beklenirken Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu'nun dijitalde yayınlanacak projesinde yer almak istediği bu nedenlde teklifi reddettiği öğrenildi.

Yalı Çapkını ile ilgili gelişmeler sürdükçe size iletmeye devam edeceğiz..