TV8 için hazırlıkları süren “Yalı Çapkını” dizisi için teklif giden Neslihan Atagül’ün olumsuz yanıt verdiği ve oyuncu kadrosunda olmayacağı haberi geldi. Peki Neslihan Atagül aslında neden Yalı Çapkını’nı reddetti? Neden ne? Gerçek Karar Neslihan Atagülden mi yoksa eşi Kadir Doğulu mu?

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Hakkında çıkan haberlerle uzun süredir konu olan yeni dizi “Yalı Çapkını” bilinidiği üzere TV 8 ekranlarında yayına çıkacak. Oyuncu kadro seçimi bir türlü tamamlanamayan yeni dizinin senaryosu da başrol oyuncuları da sorun oldu.

neslihan 3

En son Sefirin Kızı adlı dizide başarılı bir performans gösteren ünlü oyuncu Neslihan Atagül’de başrol teklif edilen oyuncular arasındaydı. Yayınlanan son dizisinin ardından gelen senaryoları değerlendirdiği bilinen Neslihan Atagül yeni dizi Yalı Çapkını için ret kararı verdi.

Verdiği olumsuz yanıtın neden olduğu merak konusu olurken sonrasında gelen açıklama eşi Kadir Doğulu’nun hazırlamakta olduğu projede rol almak için olumsuz yanıt verdiği vardı. Fakat seyircilerin aklına bu noktada başka bir soru oluştu.

neslihan 4

Yalı Çapkın’ı için bölüm başı alacağı rekor ücretle sektörün şimdiye kadar alınan en yüksek ücretine sahip olacak ve özellikle yakışıklılığı ile gündemde olan Çağatay Ulusoy’un da bu projede olması acaba nedenler arasında olabilir mi? Zira en son gündem Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun Kanal D ekranlarında yer alan “Aşkın Tarifi” dizisindeki Serra Arıtürk ile olan yakıştırmalar ile çalkalanmıştı.