Fox Tv'de dizi kıyımı Yalancılar ve Mumları dizisiyle devam ediyor! Yalancılar ve Mumları final yapıyor! Yalancılar ve Mumları neden final yapıyor?

Başrollerinde Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pakdemir, Feyyaz Duman ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi final yapıyor!

Yalancılar ve Mumları dizisi neden reyting yapıyor? Yalancılar ve Mumları dizsisinin reytingleri nasıl? Yalncılar ve Mumları dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Fox Tv'de dizi kıyımı devam ediyor! Yalancılar ve Mumları dizisi reytinge kurban gitti. Kanal ise gününü değiştirmeye tenezzül etmedi ve tepki gören Elkızı dizisinin etkileşimi iyi olması nedeniyle Elkızı ile devam etme kararı kaldı.

4 kadın karakterin başrol olduğu Yalancılar ve Mumları dizisi bu akşam final yaparak ekrana veda ediyor. Mistresses dizisinden uyarlama olan Yalancılar ve Mumları aldığı kötü reytingler nedeniyle ekrana veda ettiriliyor. 

Pazar günleri Kanal D'e Yargı TRT'de Teşkilat dizisine rakip olan ve reytinglerde iyi oranlar alamayan Yalancılar ve Mumları dizisi bu akşam seyircisine veda ediyor. Henüz 5 bölüm olan Yalancılar ve Mumları için şans vermeyen kanala ise sosyal medaydan tepkiler vardı. 

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Final bölümü oldukça heyecanlı olan Yalancılar ve Mumları dizisine yapılan saygısızlık dizinin izleyicileri tarafından yapımcı şirkete ve Fox Tv'ye tepki getirdi..

Elçin Sangu'nun Şansızlığı Devam Ediyor!

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Elçin Sangu daha sonra yer aldığı hiç bir dizide istenilen başarıyı yakalayamadı. Elçin Sangu Kiralık Aşk sonrası Çarpışma dizisinde rol almış ancak dizi iyi kadrosuna rağmen final yapmıştı. Daha sonra ise İyi Günde Kötü Günde adlı romantik komedi dizisiyle eski günlerini arayan Sangu yine kötü reytinglere yenilmişti. Dizide özellikle Sangu'nun partner seçimi eleştirilmişti.