Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasıyla ekranlara dönüyor. Mehmet Ali Erbil Gelinim Mutfakta programında sunucu olacak.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil 4 sene aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönüyor. Türk oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısı olarak geçen Mehmet Ali Erbil Gelinim Mutfakta programında sunucu olacak. Çarkıfelek programı ile tanıdığımız Mehmet Ali Erbil şimdi Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında olacak.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

kako-JqA042hGF1cHm5ll

Mehmet Ali Erbil Ekranlara Geri Dönüyor!

64 yaşındaki ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil uzun bir aranın ardından yeniden tv ekranlarında izleyicisi ve sevenleriyle buluşacak. 4 senedir ekranlarda yer almayan ve geçirdiği sağlık sorunundan dolayı ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, ekranların sevilen ve reyting rekortmeni programı Gelinim Mutfakta ile ekranlara dönüyor. 64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 4 gelinin ve 4 kayınvalidenin  birlikte yarıştığı yarışma programının yeni sunucusu Mehmet Ali Erbil oldu.

kako-M2fwKG9JobL3uZjR

Mehmet Ali Erbil Gelinim Mutfakta Programının Sunucusu Olacak!

4 gelinin 4 kayınvalidesiyle yarıştığı bir yemek yarışması olan Gelinim Mutfakta programı alınan reytinglere göre ara ara sunucu değiştiriyor. Daha önceleri de pek çok ünlü ismin sunuculuğunu yaptığı yemek ve eğlence programı Gelinim Mutfakta'ya şimdi yeni sunucu olarak Mehmet Ali Erbil geldi. Daha önceleri Fatih Ürek, Seda Sayan, Onur Büyüktopçu ve Demet Akalın'ın sunuculuk yaptığı Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu Mehmet Ali Erbil oldu.

Ünlü komedyen geçirdiği sağlık sorunlarının düzelmesi ve iyileşmesiyle birlikte ekranlara hızlı bir dönüş yapıyor. Mizah anlayışı ve esprili konuşmalarıyla Mehmet Ali Erbil, hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicisine keyifli saatler yaşatacak. Dolu dolu ve eğlenceli geçeceğe benzeyen Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu ile nasıl başarılar yakalayacağı merak ediliyor.

kako-0XCNaAGKOGZpEP5J

Gelinim Mutfakta Ne Zaman ve Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

12 Mart 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayan Gelinim Mutfakta programının yayın günü ve saati merak ediliyor. Öte yandan Gelinim Mutfakta programı hangi kanalda yayınlanıyor, yayınlanacak soruları soruluyor. Gelinim Mutfakta programı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Hafta içi her gün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.00'te izleyici karşısına çıkacak.