Fox Tv'de dizi kıyımı devam ediyor. Yeni dizi Yalancılar ve Mumları dizisi final yapmaya hazırlanıyor! Ceren Moray, Elçin Sangu ve Şafak Pakdemir'in başrollerinde yer aldığı dizi final ne zaman?

Fox Tv'nin Med Yapım imzalı yeni dizisi Yalancılar ve Mumları reytinglerde beklenenin çok altında kalınca karar final oldu!

Yönetmenliğini Merve Girgin'in yaptığı, senaryosunu ise Nermin Yıldırım'ın kaleme aldığı İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanan Yalancılar ve Mumları dizisine final yolu göründü.

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pakdemir, Feyyaz Duman, İsmail Demirci'nin başrollerinde yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi ilk bölümünden itibaren beklenen reytinglerin altında kaldı. Dram ve gerilim türündeki dizi Pazar akşamları güçlü rakipleri Kanal D'de Yargı TRT'de Teşkila dizilerine karşı yarışı tamamlayamadı. Yalancılar ve Mumları dizisi TV8'deki yarışmalara bile yenildi. 

Fox Tv'nin yeni dizileri bir bir yayınlanırken  aynı hızla finaller yaptırılıyor. Onlardan sonuncusu da Yalancılar ve Mumları olacak. 

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Reytinglerde oldukça düşük seyreden Son Yaz dizisini final yaptırarak sosyal medyada fanlar tarafından tepki çeken Fox TV'de bir bir yeni diziler yayınlanmaya devam ediyor. Ancak bir yandan da diziler aynı hızlı final yaptırılıyor.

Yalancılar ve Mumları final tarihi ne zaman? Yalancılar ve Mumları final mi yapıyor?

Yalancılar ve Mumları dizisinde gün değişikliğine gitmeyen Kanal Son Yaz dizisinin yayın günü Cumartesi'ye yeni dizisi El Kızı'na yer verecek. Böylelikle Pazar günü oldukça güçlü rakipler olan Yalancılar ve Mumlar için tüm umutlar da tükenmiş oluyor. Yani Fox aslında Yalancıler ve Mumlar dizisininde fişini günü Cumartesi'ye aldırmayarak çekmiş olduğunu gösterdi.

Fox Tv'de daha yayınlanması beklenen Elbet Bir Gün, Mahkum ve İmkansız adlı diziler var. Buda demek oluyor ki kanal reytinglerde ilk 3'e girene kadar dizi kıyımı yapmaya devam edecek. Yeni sezon daha yeni başlamasına rağmen  Fox Tv şimdiye kadar yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı ve henüz ikinci sezonuna başlayan Son Yaz'ı finale götürdü. Gelen haberlere göre ise sırada finale gidecek olan dizi Yalancılar ve Mumları olacak. 

Kulislerde konuşulanlara göre Kiralık Aşk dizisinden sonra yer aldığı diziler bir türlü tutmayan Elçin Sangu'nun ise bu durumdan oldukça rahatsız olduğu öğrenildi.