Son Yaz dizisinin Akgün Gökalp Taşkın'ı Alperen Duymaz dizinin final yapması ardından gelen teklif yağmurunda seçimini Erkek Severse dizisinden yana yaptı. Erkek Severse dizisinin konusu ne?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Son Yaz reytinglere yenik düşerek final yapıyor. Dizinin oyuncuları ise yeni tekliflerle şimdiden anlaşma sağladı. Onlardan biri de dizinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz!

Alperen Duymaz ve Ali Atay'ın başrolünde olduğu Son Yaz dizisine bu sezon Birce Akalay da dahil olmuştu. Ancak dizi her ne kadar sosyal medyada güçlü olsa da reytinglerde bir o kadar kötü gidiyordu. Ve Son Yaz dizisi finalden kaçamamadı.

Geçtiğimiz sezonun ardından bu sezo da merakla beklenen Son Yaz yine reytinglerde altlarda kaldı. Bu sezon yayın günü de değiştirilen Son Yaz dizisi reytinglerde ilk 10'a dahi giremedi. Aşk Mantık İntikam dizisinin yüksek reytingler alması yeni günü Cumartesi yapılan Son Yaz sosyal medya desteğinin aksine reytinglerde bir o kadar kötü gitti. İlk sezonda yüksek reytingler alamayan Son Yaz bu sezon büyük umutlarla başlamıştı ancak her şey daha da kötü oldu.

Son Yaz dizisi ani final kararı ile hem oyuncular hem de izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Diziye henüz bu sezon giren oyuncular için ise oldukça kötü bir seçim oldu.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Ancak dizinin oyuncularuna teklif üzerine teklif yağdı. Onlardan biri de dizide Akgün Gökalp Taşkın karkaterini canlandıran yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz!

Alperen Duymaz, Son Yaz'ın final yapması ile birlikte yeni projesine ara vermeden başlayacak. Dijital bir platformda yer almak isteyen Alperen Duymaz'ın bu isteği gerçekleşti.

Yapımcı Faruk Turgut'un beIN Connect için çekeceği "Erkek Severse" adlı dizide Alperen Duymaz başrolde yer alacak. 

Erkek Severse adlı dizide Alepren Duymaz'ın partneri kim olacak sorusu ise henüz yanıt bulmadı.

Erkek Severse adlı dizinin senaristi Aslı Zengin olurken dizinin yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay oturacak.