Fox Tv'nin reytinglerde yüzü gülen Aşk Mantık İntikam dizisinden Esra ve Ozan hayranlarını sevindirecek gelişme yaşandı!

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük'ün başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinden dizinin hayranlarını sevineredek haberler geldi!

Bu sezonun reytinglerde yüzü gülen tek romantik komedi yaz dizisi olmayı başaran Güney Kore Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi son 2 bölümdür tepkileri toplamıştı. Diziden gelen son bilgilere göre Esra ve Ozan hayranları sevinecekken, Çınar ve Çağla hayranlarına kötü haber geldi. 

İlk bölümleri oldukça eğlenceliyken daha sonra dizinin büyük bir hayran kitlesi yaratması üzerine dizi kış sezonu onayını almış bu nedenle drama evrilerek orjinal hikayeden sapmıştı. 

Ancak özellikle son iki bölümde birebir aynı seyirciyi kanser eden sahnelerin arka arkaya yapılması herkesi bezdirdi. Dizinin özellikle geçtiğimiz haftaki bölümü büyük tepki çeken yorumlara sebep oldu.

Dizide Çınar ve Çağla karakterlerine haksızlık yapılırken dizinin başrolü Ozan ve Esra karakterleri aslında oldukça haksızlık yapan 2 karaktere dönüştürüldü tabi yinede fanlarını kaybetmedi. Ancak dizide iki bölümdür yaşanan aynı sahneler herkesten tepki çekince açıklama geldi. 

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

10072021105557-3242000-10-55-1280x720

Son iki bölümdür Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan, Esra'yı Çınar ile her yan yana gördüğünde yanlış anlıyor Çağla ile yakınlaşıyor, Çağla ise Esra'yı tehdit ediyor ve Esra bölüm sonu her şeyi göze aldım diyip Ozan'ın yanına gidiyor ancak Ozan'ı Çağla ile görüyor. İki bölümdür birebir aynı sahnelerin yaşanması dizinin fanlarını dahi bezdirmişti. Ancak hayranlara sevindiren haber geldi.

Aşk Mantık İntikam dizisi ekibi yorumları görmüş olacak ki yaptıkları paylaşımlarda "Her şey çok değişecek asıl şimdi başlıyoruz" diye yazarak fanlara değişimin müjdesini verdi.

Yani görünen o ki dizide ki yanlış anlaşılmalara bir süre veda edeceğiz.  Ancak yinede kahramanlarımızın Çağla ve Çınar'a yaptıkları haksızlık devam edecek ve büyük ihtinalle de ilerde Çınar'ın da Çağla gibi artık kötüleştiğini göreceğiz.

Tabi ki dizinin uzaması için ayrılıkların yaşanması gerek ancak 2 bölümdür aynı sahnleri arka arkaya yapmak büyük bit hataydı. Bakalım yeni bölümlerde neler olacak? Belki yeni karakterlere yer verilerek dizi gemişletilmeye çalışılacak. Aslında bu tepki etkileşimleri reytinglere olumlu yansıdığı için bir süre yanlış anlaşılma sahnelerine ara verilse de devam edecek gibi görünüyor...  

Umarız Burcu Özberk'in Çağlar Ertuğrul ile partner olduğu Afili Aşk dizisinin kalitesine benzer bir şekilde ilerler tabi reytinglerde kalite pek işe yaramıyor.