Ünlü yönetmen Koray Kerimoğlu’nun yönettiği “Yalancılar ve Mumları” dizisi final mi yapıyor, “Yalancılar ve Mumları” dizisi neden final yapıyor, reyting yüzünden mi final yapıyor gibi sorularla merak konusu oldu.

Ünlü yönetmen Koray Kerimoğlu’nun yönettiği “Yalancılar ve Mumları” dizisinin beşinci bölümde final yapacağı ve neden biteceği merak edilenler arasında. Yalancılar ve Mumları dizisinin baş rolerinde başarılı ve güçlü oyuncular yer ald.

y4

Yalancılar ve Mumları Dizisi Neden Bitiyor?

3 Ekim 2021 tarihinden beridir FOX TV ekranlarında seyirciler ile buluşan “Yalancılar ve Mumları” dizisinin neden bittiği merak konusu oldu. Medyapımın FOX için çektiği “Yalancılar ve Mumları” dizisi için final kararı verildi. Henüz üç bölümün yayınlandığı İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanan “Yalancılar ve Mumları” dizisi, beşinci bölümde final yapılacağı söylendi.

Ünlü yönetmen Koray Kerimoğlu’nun yönettiği “Yalancılar ve Mumları” dizisinin başrolleri Şafak Pekdemir, Elçin Sangu, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Büyük bir umut ile FOX Tv’ nin yeni yayın akışına dahil olan “Yalancılar ve Mumları” dizisi hakkında final kararı alınıp alınmadığı merak konusu oldu.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

y3

Peki Yalancılar ve Mumları Dizisinin Konusu Ne?

Gerilim ve dram türündeki Yalancılar ve Mumları dizisinin yayın yolculuğu kısa sürdü. Dizinin beşinci bölümünde ekranlara veda edeceği bilgisi paylaşıldı. Yayın hayatına çok büyük umutlar ile başlayan Yalancılar ve Mumları dizisinin konusu ise merak edilenler arasında yer almaktadır. Yalancılar ve Mumları dizisinin konusu dört yakın arkadaşın hikayesi olarak ekranlara verilmektedir.

Koray Kerimoğlu’nun yönettiği “Yalancılar ve Mumları” dizisi ile reytinglere istenilen hedefe ulaşılamadığından dizi hakkında final kararı çıktığı öğrenildi. FOX TV’ nin reytinglerde beklenen başarıyı sağlamamasından kaynaklı final yapan önceki dizileri arasında Son Yaz ve Uzak Şehrin Masalı da yer almaktadır. 3 Ekim 2021 tarihinde yayına giren Yalancılar ve Mumları” dizisinin de 31 Ekim 2021 Pazar günü beşinci bölümü ile final yapacağı öğrenildi.

Yalancılar ve Mumları dizisinde Leyla, Elif, Şebnem ve Meliha isimli dört arkadaşın ilişkileri, aşk hayatları, yalanları, sırları ve daha da önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılmaktadır.

y1

Yalancılar ve Mumları Dizisinde Yer Alan Oyuncular Kimlerdir?

Sezona hızlı giriş yapan FOX TV’ nin yayınladığı Yalancılar ve Mumları dizisinin istenilen hedeflere ulaşılamadığı ve bundan kaynaklı final yapacağı kararı alındığı söylentiler arasında. Koray Kerimoğlu’nun yönettiği Yalancılar ve Mumları dizisi İngiliz yapımı Mistresses dizinden uyarlandığı bilinmektedir.

Koray Kerimoğlu’nun yönettiği Yalancılar ve Mumları dizinin başrolleri Şafak Pekdemir /Meliha, Elçin Sangu /Ceyda, Burcu Gölgedar /Şebnem, Ceren Moray/ Elif gibi birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular yer almakta. Ayrıca Yalancılar ve Mumları dizisinde yer alan diğer başarılı oyuncular arasında Şafak Pekdemir /Meliha, Feyyaz Duman/ Yakup, İsmail Demirci /Engin gibi güçlü isimler bulunmakta.

Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın dört yakın arkadaşa hayat verdiği Yalancılar ve Mumları dizisi hedeflenen reytinglere ulaşamayınca final yapacağı öğrenildi. Yalancılar ve Mumları dizisi başta Perşembe günü yayınlanacağı ancak Uzak Şehrin Masalı dizisinin final yapması ile Pazar gününe alınmıştı.