Yalancı dizisinin Deniz'i Burçin Terzioğlu Yalancı dizisindeki performansı ile sosyal medyada TT oldu.

Show Tv'nin İngilix yapımı Liar dizisinden uyarladığı Yalancı yayınlanan son bölümü ile adından söz ettirdi!

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerinde yer aldığı Yalancı dizisi son bölümünde Yasemin ve Murat'ın ihaneti açığa çıktı. 

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı kadrosunda Şahin Irmak, Hazal Türesan, Cemal Toktaş'ın yer aldığı Yalancı dizisi son bölümü ile yine heyecanlı anlar yaşattı. Mehmet Emir'in yalanını ortaya çıkarmak isterken Deniz ablası Yasemin ve eski kocası Murat'ın ihanetini öğrendi. Neye uğradığını şaşıran Deniz kendisini iyice yanlış kalmış hissetti.

Deniz ve Yasemin'in karşılıklı sahnesi sosyal medyaya damga vurdu. İhaneti öğrenen Deniz, ablası Yasemin ile yüzleşmeye evine gider. Burçin Terzioğlu ile Hazal Türesan'ın karşılıklı oynadığı sahneler sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı.

Burçin Terzioğlu Şov Yaptı!

Burçin Terzioğlu önce Hazal Türesan ile karşılıklı oynadığı sahnede ardından da Mehmet Emir'i tuzağa düşürdüğü sahneyle Twitter'da TT oldu.

Başarılı oyuncuya İnstagram'da da övgü dolu yorumlar yapıldı. Yalancı dizisinde henüz Mehmet Emir'İn yalanını kimse öğrenemedi ancak dizideki heyecan skıkmadan hala devam ediyor. Ancak Deniz'in ardı ardına kendini iyice yalancı çıkaracak şeyler yapması bakalım daha ne kadar devam edecek?

YALANCI DİZİSİNDE NELER OLDU?

Yalancı dizisinin son bölümünde Mehmet Emir, Deniz'in evine yerleştirdiği kamerayla Yasemin'in kendisi hakkında Deniz'e bilgi verdiğini görür. Bunun üzerine Mehmet Emir, Deniz'e Yasemin ile Murat'ın ilişki yaşadığını söyler. Deniz ihaet ile sarsılır ve Yasemin ile yüzleşmeye gider.

Artık iyice yalnız kaldığını düşünen ve herkes tarafından yalancı olarak görülen Deniz gözünü karartır. Mehmet Emir'e sarhoş numarası yapar ve bu kez Deniz, Mehmet Emir'İn içkisine ilaç katar ve onu kaçırır.