Bu sene Alina Boz'un senesi olabilir! Maraşlı'dan sonra sürpriz projeler!

Son zamanların en başarılı kadın oyuncularından biri olan Alina Boz 1998 Moskova doğumlu bir oyuncudur. Rus bir anne ve Bulgar göçmeni Türk bir babanın melez çocuğu olarak dünyaya gelmiş olan Alina Boz oyunculuğu kadar güzelliği ile de sıklıkla gündeme gelen isimler arasında yer alıyor.

İlkokula kadar Rusya’da hayat süren ünlü oyuncu 7 yaşına geldiğinde İstanbul’a ailesi ile birlikte yerleşmiştir. Genç yaşına rağmen birçok önemli projede adı geçen ünlü oyuncu sadece güzelliği ve kariyerindeki başarıları ile değil aynı zamanda mütevazi kişiliği ile de çok konuşuluyor. Alina Boz son zamanlarda en hızlı yükseliş sağlayan, başarılı kadın oyuncular arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ın lansman gecesinde tarzı ile gündem olan Alina Boz görenleri adeta büyüledi. Disney Plus ruhunu yansıtan tarzı ile dikkat çeken Boz, tarzı ile adeta Disney’in bir parçası gibi görünüyordu. Ünlü oyuncunun henüz yeni bir projesi olup olmadığı konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak Disney Plus ile anlaşma yaptığı bilinen oyuncunun yeni proje hazırlığında olma ihtimali de oldukça yüksek. Disney Plus’ın genç ve güzel yüzlerinden biri olan Alina Boz dahil olduğu birçok proje ile oyunculuk kariyerindeki başarısını kanıtlayan oyunculardan biri.

Alina Boz Adeta Büyüledi!

5b64aae166be5d25a0c1e1ff

Ünlü oyuncu Alina Boz tarzı, güzelliği, başarısı, sempatikliği ile adeta milyonlarca insanın kalbinde yer bulan samimi karakteri ile öne çıkan kendini kanıtlamış oyunculardan biri. Geçmişten günümüze kadar dahil olduğu tüm projelerde adından söz ettiren ünlü oyuncu ilk kez Paramparça isimli dizide Hazal karakteri ile yükselişe geçmiş, Elimi Bırakma dizinde Alp Navruz ile başrolü paylaşarak yükselişini sürdürmüştür.

 Yer aldığı tüm projelerde başarılı bir duruş sergileyen Alina Boz, son projesi olan Maraşlı dizisinde ise Mahur karakterine hayat vermiş ve başrolünü Burak Deniz ile paylaşmıştır. Sadece televizyonlarda değil dijital platformlarda da önemli bir yer edinmiş olan ünlü oyuncu, bir Netflix dizisi olan Aşk101 dizisinde hayat verdiği Eda rolü ile de başarısını adeta katlayan ve yine adından sıkça söz ettiren başarılı isimlerden biridir.

Genç yaşına rağmen oldukça etkileyici kariyer hayatı ile göze çarpan Alina Boz, hayranları tarafından da ilgi ve merakla takip ediliyor. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, hayranları tarafından beğeni ile izleniyor. Alina Boz hayranları, kendisine çok yakışacak olan bir Disney Plus projesi ile Alina Boz’u ekranlarda görmek için sabırsızlanıyor. Disney Plus’ın anlaşma sağladığı pek çok isim yer alıyor. Bu isimler içinde henüz belli bir proje netleşmemiş durumda. Disney Plus’ın anlaşma yaptığı isimlerden biri de Alina Boz. Alina Boz için de netleşmiş bir proje olmasa da, hayranları tarafından Alina Boz, güzel bir Disney Plus projesinde bekleniyor

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Disney Plus’ ta Alina Boz Rüzgârı

6196c70145d2a07ffcb2fd85

Alina Boz’un daha önce yer aldığı projeler dikkate alındığında, gerek göstermiş olduğu performans gerekse kısa zamanda yer aldığı önemli ve büyük projeler neticesinde Alina Boz, Disney Plus projesinde nasıl bir karaktere hayat verecek merakla bekleniyor. Disney Plus ile anlaşma sağlayan ünlü oyuncu için, gerek senaristler gerekse yönetmenler için oldukça yoğun bir çalışma dönemi olmasından dolayı henüz net bir proje söz konusu değil. En kısa zamanda harika bir projeye daha imza atması beklenen ünlü oyuncu, hayranlarının ekranda görmeyi sevdiği ve özlediği oyunculardan biri olduğu için sürecin hızlanması Alina Boz hayranlarını çok mutlu edecektir.