Gül Masalı dizisinde Ece karakterini oynayacak olan Zehra Yılmaz, son senelerde üst üste altı kez ATV dizilerinde oynamasıyla ilgi odağı oldu.

2016 senesinde Bodrum Masalı dizisindeki Rana karakteriyle ünlenen oyuncu, sonraki birkaç yıl içinde 6 yılını ATV ekranlarına gelen dizilerde yer aldı.

Cennet'in Gözyaşlarında 2017'de başlamasıyla, ATV'de Kimse Bilmez, Gençliğim Eyvah, Gönül Yarası ve Kuruluş Osman dizilerinde rol alan oyuncu, 'Gül Masalı' ile aynı ekranda olacak.
Zehra Yılmaz, yeni karakteri Ece Kardaş hakkında da detaylı bilgi verdi. Oyuncu, uzun zamandır iddialı bir kadın karakter oynamak istediğini söyleyerek Gül Masalı  dizisinde aradığı karakteri buldu. Ece karakterini anlatan oyuncu, şunları kaydetti; 
"İlk işim geldiğinde karakteri okudum. Çok heyecanlandım çünkü her zaman hırslı ve kararlı bir karakteri oynamak istedim. Güçlü bir kadını oynamak beni yansıtıyor. Ece gelince içim içime sığmadı. Karakter analizini okuduğumda çok heyecanlandım. Senaristler çok güzel açıklama yazmış."

5f25584c67b0a9089c75691d

Zehra Yılmaz, dizinin hikâyesindeki Gonca  karakteri ile büyük bir didişmenin içine girecek. Ece karakteri hikâyede Erdem Kaynarca'nın canlandırdığı Toprak'ın eski kız arkadaşı olarak yer alacak.
Hırslı, güzel ve kendini geliştirmiş Ece, aklına yatanı yapan bir karakter. Yıllar önce yurt dışına çıkan ve Toprak'tan ayrılan Ece, fikrini değiştirerek Isparta'ya geri döner.
Gülper Özdemir'in oynadığı Gonca karakterini zayıf olarak gören ve küçümseyen Ece, duygusal gücünü fark edince rakibiyle savaşa başlar.
Zehra Yılmaz ve Gülper Özdemir ikilisi, 'Gül Masalı' dizisinde birbirleriyle kıyasıya rekabet eden iki kadın karakterle dikkat çekiyor.

Gül Masalı Dizisinin Konusu

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

Annesinin ölümünden sonra miras sayesinde geçmişin gizemli bir sırrıyla karşılaşan Gonca ile Isparta'nın saygın ailelerinden Atabay ailesinin oğlu Toprak'ın hikâyesi konu edinmektedir. Sadullah Şentürk, Gül Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda. Gül Masalı'nın senaryosunu ise Aybars Bora Kahyaoğlu yazmaktadır.

Gül Masalı Dizisi Nerede Çekiliyor?    

Pastel film imzası altında gösterilecek olan yeni dizinin çekimleri iki şehirde devam ediyor. Gül Masalı çekimleri İstanbul ve Isparta'da yapılmaktadır.

Gül Masalı Dizisinin Oyuncuları

Gül Masalı dizisinde oynayan oyuncular şöyledir; Gülper Özdemir, Zehra Yılmaz, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi isimler oynamaktadır.

Zehra Yılmaz Kimdir?

60069c48adcdeb0544f50e19

Zehra Yılmaz 1994 yılında doğdu. Eğitimini Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nde tamamladı. Zehra Yılmaz, Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi'nde eğitim aldı. İlk oyunculuk deneyimini Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde kazandı. Daha sonra Kara Yazı dizisinin kadrosuna katıldı. ATV'de yayınlamış; Cennetin Gözyaşları dizisinde Berk Atan ve Almila Ada ile katıldı ve Melisa karakterini canlandırdı. 2019 Aralık'ta biten Kimse Bilmez dizisi sonrası son olarak Gençliğim Eyvah dizisinde rol almıştır.

Zehra Yılmaz'ın Yer Aldığı Projeler

Genç oyuncu pek çok projede yer aldı. 
•    Eyvah 
•    Kimse Bilmez 
•    Cennetin Gözyaşları
•    Kara Yazı 
•    Bodrum Masalı
•    Gönülçelen 

Gülper Özdemir Kimdir?

Gülper Özdemir, 18 Kasım 1990 Frankfurt'ta doğdu. Özdemir, Almanya'da eğitimin hayatını geçirmesinin ardından,  başladığı "Rein Main University of Applied Scienes/International Business School" öğrenimi ile Amerika'da Truman State Üniversitesi'nde bitirdi.  Bunun yanı sıra Almanya'daki eğitimine başladığı okuldan mezun oldu ve Paris'te oyunculuk eğitimi aldı. Önce Almanya'da oyunculuk eğitimine başladı. Hem Türk hem de Alman tiyatrolarında rol aldı ve New York'ta Living Theatre'da oyuncu oldu. Ayrıca Judith Malina'nın "No Place To Hide" oyunun da oynadı.