Youtube ve İnstagram fenomeni Şeyda Erdoğan, “İplik” adlı video serisinin üçüncü bölümünü geçtiğimiz günlerde yayınladı. Şeyda Erdoğan’ın geçmişine dair anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü influencer Şeyda Erdoğan, hem Türkiye’de uluslararası alanda gösterdiği başarılar sayesinde işinde yükselmeye devam ediyor. Sosyal medyanın ilk fenomenlerinden olan Şeyda Erdoğan, şimdi inanılmaz güzel bir yaşama sahip. Güzel fenomen Şeyda Erdoğan’ın, geçmiş senelerde yaşadığı zorlukları öğrenenler duyduklarına inanamadı.

kako-dGs26gcvFggQwDUb

Şeyda Erdoğan, Geçmişi Anlatırken Neden Ağladı?

Youtube ve İnstagram fenomeni Şeyda Erdoğan, yayınladığı video ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Erdoğan, geçmişte yaşadığı aile problemlerini “İplik” adlı video serisinde anlatırken göz yaşlarına boğuldu.

23 yaşındaki Şeyda Erdoğan, geçmişini anlatırken insanın aklına görünenin bir de arka yüzünün olduğunu tekrar hatırlattı. Yaklaşık bir milyon takipçisi olan Şeyma Erdoğan, takipçileriyle gerçekleştirdiği soru cevap etkinliğinde video serisinin üçüncü bölümünde çok zorlandığını söylemişti.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Ünlü fenomen Şeyda Erdoğan, geçmişte yaşadığı aile problemlerini “İplik” adlı video serisinin üçüncü bölümünde babası ve babasının ailesi tarafından birçok kez tehdit aldıklarını hatta en son ölümle tehdit edildiklerini anlattı. Geçtiğimiz yıllarda da yaptığı açıklama ile gündeme gelen Şeyda Erdoğan, "Ben asla kadınlara yapılan haksızlık karşısında susmadım. Bugün benim, annemin ve kardeşimin başına gelen olay sonrasında da susmayacağım. Bundan sonra ne olur bilemem ama şunu bilin ki üçümüzden birine bir şey olursa, bu babamın ve ailesinin yaptığı iştir. Benim annem sokağa çöp atmaya çıkamıyor, bu halka açık bir suç duyurusudur. Babam ve ailesi bizi öldürmekle tehdit ediyor" şeklinde açıklama yapmıştı.

Yaptığı açıklama ile basın dünyasında büyük etki bırakan Şeyda Erdoğan, o günleri anlatırken kimsenin ona acımasını istemediğini, bu videoyu da sırtı sıvazlansın diye, artık geçmişine ait bir iz kalmaması, yarın veya ayrı bir gün bu olaylarla kimsenin onu tehdit edememesi için anlattığını ifade etti. Yetenekli fenomen, halka açık suç duyurusunda bulunması kararını "Hayatımın en zor, en kolay ve en kısa süreli kararıydı" olarak şeklinde anlattı.

kako-EAfCTiIYfuLD53b0

Sen Çok Güçlüymüşsün Şeyda

Ünlü influencer Şeyda Erdoğan, geçmişini anlatırken takipçilerinden binlerce destek mesajı aldı. Başarılı fenomen geçmişini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Ünlü fenomenin takipçileri, "Biz senin hayatına özenirken sen neler yaşayıp buralara gelmişsin", "Bu güzel gülüşünün ardında büyük şeyler yattığını biliyordum", "Yaşadıklarını yaşamadım, asla da yaşamak istemem. Benim duymaya bile yüreğim yetmeyen olayları sen bir başına nasıl yaşadın"   "Sen ne güçlü bir kadınmışsın Şeyda, seninle gurur duyuyorum" tarzında videonun altına binlerce yorum yaptı. Başarılı fenomen Şeyda Erdoğan, Takipçilerinin yaptığı yorumları beğenmeyi de İhmal etmedi.

Başarılı fenomen Şeyda Erdoğan, geçmiş yıllarda yaşadığı aile problemlerini “İplik” adlı video serisinde, annesini ve kardeşini yaşadıkları sıkıntılardan ve hayattan kurtarmak istediğini ifade etti. Ardından Erdoğan, annesinin “sıkıntı ve dertten” kanser hastalığına yakalandığını söyledi. Daha 18 yaşındayken annesine, "Bu hayatı yaşamak zorunda değiliz, sana söz veriyorum her şeyi ben halledeceğim. Ne yapacağım hakkımda hiçbir fikrim yok, ama bana güvenmelisin anne. Ya batacağız ya çıkacağız ama asla eskiye dönmeyeceğiz" sözlerini söylemiş ve dediğini de yapmış.

Ünlü fenomen Şeyda Erdoğan, o dönem iki yıl boyunca hazırlandığı üniversite sınavını başarı ile sonuçlandırarak Mimar Sinan Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar bölümünü kazandı. Ancak, hayat şartlarının zorlukları karşısında hem çalıştı hem de okumaya çalıştı. Annesini hastalığından dolayı 40 bin TL borçlandı ve kendi söylemiyle “köpek gibi” çalışmış. Bundan kaynaklı derslerine geç girmeye başlayan Erdoğan, bir gün ders hocasının kendisine hakaret etmesinden dolayı okulu bırakmış. Bir kişinin daha kendisini ezmesine izin vermemiş.