Annemizi Saklarken dizisi bu sezonun en iddialı ve en ilginç hikayelerinden birini ortaya koymaya hazırlanıyor. Annemizi Saklarken dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

İlk fragmanı ile dikkat çeken Annemizi Saklarken dizisi sezona hızlı bir giriş yaptı. Annemizi Saklarken Dizisi gerek oyuncu kadrosu gerekse de konusu ile sezonun en ilginç hikayesi olmaya aday görünüyor. İzleyicinin bu sezon heyecanla beklediği Annemizi Saklarken dizisinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı ise haberin detaylarında yer alıyor.İlk fragmanı ile dikkat çeken Annemizi Saklarken dizisi sezona hızlı bir giriş yaptı. Annemizi Saklarken Dizisi gerek oyuncu kadrosu gerekse de konusu ile sezonun en ilginç hikayesi olmaya aday görünüyor. İzleyicinin bu sezon heyecanla beklediği Annemizi Saklarken dizisinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı ise haberin detaylarında yer alıyor.

kako-Pw6sw1pcsZt2yRLH

Annemizi Saklarken Dizisi Konusu Ne?

Yönetmenliğini Barış Yöş’ ün yaptığı senaryosunu ise Sırma Yanık’ ın kaleme aldığı Annemizi Saklarken dizisi merak uyandıran konusu ile gündeme geldi. Hem oyuncuların hem de izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Annemizi Saklarken dizisi ilginç hikayesi ile de oldukça ilgi çekmeyi başardı.

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın yaptığı Annemizi Saklarken dizisi, hala çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini doğurup, daha sonra iki tane daha doğurmuş olan ve şimdi ise Nişantaşı’nda ünlü bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan, Zerrin ve Dindar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise denemeye gitmeye başlamıştır. Bu prova denemeleri esnasında Handan, Dündar’ın ilgisini çekecek ve Handan ile üç çocuğunun hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü partisinden sonra tamamıyla değişecektir.

Genel olarak baktığımız zaman küçük yaşta çocuk sahibi olan ve üç çocuğu ile hayatta kalma savaşı veren bir kadının, zengin bir koca aramasını anlatan konusu ile dikkat çeken Annemizi Saklarken dizisi mevcut görüşe ters gelecek bazı durumları da gösterebilir.

kako-lLLZ3GGgItjmQGeI

Annemizi Saklarken Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Ekranların yeni dizisi Annemizi Saklarken, birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile de ilgi çekti. Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu Annemizi Koruyalım Dizisi, ilk fragmanı ile izleyiciyi etkiledi. Annemizi Saklayalım dizisinde başarılı oyuncular Kutsi ve Hande Doğandemir başrolleri paylaşıyor.

Güzel ve başarılı oyuncu Hande Doğandemir, Annemizi Saklarken adlı dizide çocukluğunu yaşayamadan anne olarak rol alacak. 36 yaşındaki güzel oyuncu Hande Doğandemir’in Handan karakterinde canlandırdığı performansı da oldukça merak ediliyor. Yapımcılığını Ojo Pictures’ın yaptığı Annemizi Saklarken dizisinde Hande Doğandemir tarafından canlandırılacak Handan’ın bir moda atölyesinin asistanı olarak sosyetenin içine girmesiyle değişen hayatı ele alınacak.

Hayatı konusu bakımından problemlere sahip ve hayattan çeşitli beklentileri olan Handan karakteri bir gün Kutsi tarafından canlandırılan Dündar karakteri ile karşılaşacak ve Handan’ın hayatında önemli değişimler olacaktır.

Uzun bir zamandır televizyon dizilerinden uzak kalan 36 yaşındaki güzel oyuncu Hande Doğandemir Handan karakterine kısa bir zaman içinde ısındı ve dizisinin başlaması için sabırsızlanıp gün sayıyor.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Başarılı oyuncu Hande Doğandemir, sosyal medya hesabı vasıtasıyla dizi setinden paylaşımlar yaptı ve ekip arkadaşları ile de kısa zamanda kaynaştığını gösterdi. Hande Doğandemir ile beraber Kutsi de epeyce farklı karakter ile izleyiciler ile buluşacak. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, genelde iyi adam rolünde karakterlerini canlandırırken bu sefer kötü ruhlu ve psikopat bir karaktere hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ ün oturduğu Annemizi Saklayalım dizisinin diğer oyuncu kadrosunda, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster ve Güngör Bayrak gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yer aldı.

kako-cXn6DycenHhpoup7

Annemizi Saklarken Dizisi Nerede Yayınlanacak?

İlk fragmanı ile dikkat çeken ve Kutsi ile Hande Doğandemir’in başrollerinde rol aldığı Annemizi Saklayalım dizisi, konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça beğenildi. Dizinin yayın tarihi henüz tam olarak bilinmemekte.

Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı Annemizi Saklayalım dizisi yakın süreçte Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.