Aşk Mantık İntikam dizisinde yaşanan krizler bitmiyor! Burcu Özberk diziden ayrıldı mı? Bugün yapımcı Yağmur Ünal ile ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi!

Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da krizler bitmiyor!  Bugün ki yapımcı krizine bir yenisi daha eklendi!

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Başrollerinde Burcu Özberk, Melisa Döngel, Burak Yörük ve İlhan Şen'in yer aldığı Güney Kore uyarlaması iken senaristlerin elinde vasat bir hale gelen Aşk Mantık İntikam dizisine krizler yaşanıyor. Diziden ayrılan Birgül Ulusoy yaptığı açıklamasında yapımcıyı işaret etmiş ve yapımcıyı boğaza yemeğe götürdüğünüzde rolünüz artıyor demişti.

Aşk Mantık İntikam dizisinin EsZan fanları başrol Burcu Özberk'in de rolünün azaltığını Melisa Döngel'in rolünün arttığını iddia etmişti. Bugün ki açıklamalar sonrası gelen son sahne hayranları iyice delirtti.

Aşk Mantık İntikam dizisinin arka tarafında kriz yaşandığı konuşuluyor. Dizide senaristlerin vasatlığı ayrı bir konu iken fandomlar da bir yandan kendi vasat senaryolarını dayattırmaya çalışıyor. Ancak dizide daha önemli bir kriz yaşanıyor. Yapımcı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ciddi suçlamalarla karşı karşıya..

Dizinin yapımcısı Yağmur Ünal istediği oyuncuların rollerini azaltıp çoğalttığı suçlaması ile karşı karşıya. Bugün ekrana gelen son bölümde son sahnede Esra yine ülkeyi terk etmek üzere yola çıktı. Bu iddialar üzerine ekrana gelen sahne dizinin fanlarını korkuttu. Burcu Özberk diziden ayrılıyor mu sorusu akıllara geldi. Ancak öyle bir şeyin olması imkansız bu yüzden en azından bu konuda endişe duymaya gerek yok. Ancak dizinin fandomları dışında kaçan seyirciyi getirmesi artık çok zor. Senaryodaki vasatlık, karakterlerin 180 derece değişmesi, Esra ve Ozan karakterlerinin antipatikleştirilmesi bundan sonra yaşadığı aşkla sadece fanları elinde tutabilir gözüküyor.