İçerde ve Çukur gibi dizileriyle 5 sezondur pazartesi akşamları rekorlar kıran yapım ekibi Üç Kuruş dizisiyle pazartesi akşamlarına damga vurmaya çalıştı. Ancak Üç Kuruş dizisi Yasak Elma ve Alpaslan dizilerinin gerisinde kaldı. Çukur ekibi yeni bir dizi deneyecek. Kadrosunda ise yok yok.

Çukur dizisinin başrol oyuncusu Gökhan Horzum'un Ay Yapım için hazırladığı yepyeni projede yine Çukur esintileri yaşanacak. Anadolu'dan İstanbul'a gelen ailenin hikayesini anlatacak dizisinin adı belli oldu!

Bir Gece Ansızın dizisi geliyor!

Çukur dizisinin fenomen olmasında en büyük etkisi olan Gökhan Horzum, Bir Gece Ansızın dizisiyle yeniden ekranlarda reyting rekorları kırması bekleniyor. 

Yönetmenliğini Doğduğun Ev kaderindir çeken Çağrı Bayrak oturacağı dizi yine Show TV ile anlaştı.

Kadroda yok yok!

Bir Gece Ansızın dizisinin kadrosu da şimdiden büyük merak konusu oldu. Dizide Tolga Sarıtaş, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler başrol olurken yan rol için büyük sürprizler hazırlanıyor.

Çukur'un İdris Babası Ercan Kesal'ın teklifi kabul etmediği öğrenilirken Çukur dizisinden Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil sürpriz bir kaç rol için görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Daha önce de Aras Bulut İynemli ve Tolga Sarıtaş Çukur dizisinde oynaması istenmiş ancak sürpriz bir kararla Tolga Sarıtaş diziye anlaşıldığı halde katılmamıştı. Barış Arduç Tolga Sarıtaş yerine Çukur'a dahil olmuştu.

Hal böyle olunca Tolga Sarıtaş ve Aras Bulut İynemli Bir Gece Ansızın dizisinde buluşup buluşmayacağı merak ediliyor.