Sezona umutlarla başlayan diziler bir bir veda ediyor. Kanallar dizilerin gözünün yaşına bakmadan bir bir fişlerini çekiyor! Son gelen açıklamalara göre ekranlardaki 6 dizi final yapıyor!

Yaz sezonu biter bitmez yeni sezonda onlarca dizi başladı bu dizilerde başlar başlamaz ekranlardan kaldırıldı. Kanallar fabrika gibi dizi çekmeye zirveye uzak olan dizilere final yaptırmaya devam ediyor.

Ekranlarda deprem devam ediyor. Kış sezonun ikinci yarısında da toplu final haberleri gelmeye başladı. Reyting savaşının kızıştığı kanalların ve yapım  şirketlerinin göz yaşına bakmadan final biletini kestiği diziler bir bir açıklanmaya devam ediyor. 

Gelen son duyumlara göre ekranlardaki 6 dizi birden final yapıyor! Daha dün Show Tv'den Yalancı dizisi gün değişikliği sonrası ekranlara veda etmişti. Ancak veda ahberleri bitmedi. Gelen veda haberleri yerine yeni dizilerinde duyuruları bir bir geliyor. 

FOX TV'DEN 2 DİZİ

Sezon boyunca en çok dizi öekip dizilerin gözünün yaşına bakmayan kanallardan biri Fox Tv. FOX TV bu sefer ki final kararlarında reytinglerde gerçekten ilk 10'A dahi giremeyen dizilerinin üzerini çizdi. Buna göre Fox Tv'De Elbet Bir Gün ve Kanunsuz Topraklar için final kararı çıktı. Ancak kanal byük tepki gören El Kızı dizisini ise hala tutmakta kararlı!

TRT'DEN 1 DİZİ

TRT bu sezon komedi dizisi olarak sadece absur komedi olarak başlayan Dünya Haline yer vermişti. Ancak Dünya Hali kanalın onca şansına rağmen tutnamadı. Dünya Hali dizisi de final yaprak ekranlara veda ediyor. 

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

STAR TV'DEN 3 DİZİ  

Satr TV'de diziden yana yüzü gülmeyen kanallar arasında. Buna göre kanalın yeni dizileri Sana Söz ile Benim Hayatım dizisi aldığı kötü reytingler sonucu final kararı verilen diziler arasında yer aldı. Star TV yaz dönemi ekranlara getirdiği reytinglerde kötü seyreden ancak sözleşme gereği süresi dolmasını bekleyen

SHOW TV KRİTİK KARAR VERECEK

Büyük umutlarla yayınladığı Üç Kuruş dizisi son bölüm reytinglerinde sert düşüş yaşamıştı. Kanal Üç Kuruş için ya reyting değişikliğine gidecek yada oldukça erken bir final kararı çıkartacak. Şimdilik gün değişikliği en olası çözüm olarak görünüyor.

EVLİLİLİK HAKKINDA HER ŞEY TEHLİKEDE

Fox'un sırada bekleeyn dizileri nedeniyle çok rahat dizilerin final kararı vermesi sonucu dün akşam düşük reytingler alan Evlililik Hakkında Her Şey dizisinin izleyicileri de korkuya kapıldı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi final riskine girdi.